Nedelnajsi pokerstar big event
Re: Nedelnajsi pokerstar big event
bol služný overlay, ja som vypadol 2815. s 6BB na UTG+1 som tam poslal 99 chlap za mnou si ako inak našiel AA
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
Tak zrejme som prvy out, ako vzdy najvacsia ryba
KK neustalo proti 66, ked som mal 15k stack a jediny typerk co ma pokryval na stole ma zozral... gl for all
KK neustalo proti 66, ked som mal 15k stack a jediny typerk co ma pokryval na stole ma zozral... gl for all
- zackmir
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
som out
glgl
glgl
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
aj ja som out, zas som narazil do AA
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
ziadna dobra dusa sa nechce vyjadrit k nasmu HUD problemu? resp chalani ak by ste to nasli pls post it ja som sa este nedohladal
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
tom a eladan, ake mate nicki na PS? nech si mozem updatnut zoznam
- mattusko
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 2 krát/0 krát
michael163 napísal:ziadna dobra dusa sa nechce vyjadrit k nasmu HUD problemu? resp chalani ak by ste to nasli pls post it ja som sa este nedohladal
skus si manualne spravit import....lebo mne nejde ani ten....takze riesim teraz primarne ten import
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
michael163 napísal:ziadna dobra dusa sa nechce vyjadrit k nasmu HUD problemu? resp chalani ak by ste to nasli pls post it ja som sa este nedohladal
Myslim ze sa tam este da samostatne nastavit jazyk hand history, cize aj ked je software nastaveny na EN, tak hand history moze byt v CZ a preto to nemusi fungovat, skuste checknut este to.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:michael163 napísal:ziadna dobra dusa sa nechce vyjadrit k nasmu HUD problemu? resp chalani ak by ste to nasli pls post it ja som sa este nedohladal
Myslim ze sa tam este da samostatne nastavit jazyk hand history, cize aj ked je software nastaveny na EN, tak hand history moze byt v CZ a preto to nemusi fungovat, skuste checknut este to.
mam v en aj aj a aj tak zatial nic
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:vlade napísal:michael163 napísal:ziadna dobra dusa sa nechce vyjadrit k nasmu HUD problemu? resp chalani ak by ste to nasli pls post it ja som sa este nedohladal
mam v en aj aj a aj tak zatial nic
aj ja ... mne nejde iba HUD mne handy importuje normalne
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.