V piatok sme sa opäť raz všetci ocitli v CCC Bratislava, kde sa odohrával turnaj z novej série PokerPortal Bounty Hunter. Ako prví sme sa do pozícii bounty hráčov postavili roy016 a ja. Na naše hlavy vypísalo CCC odmenu 50€+€30 v turnajových kreditoch. Krátko po ôsmej večer nás posadili k stolom a mohlo sa začať polovať. 69 hráčov sa do turnaja samozrejme nezapojilo iba kvôli spomínanému bounty, ale hlavne kvôli garancii v hodnote €4,000 za pomerne nízky buy-in €58. Medzi zúčastnenými samozrejme nechýbali známe tváre ako Démon, Pecník, Vinco, Andrassyovci, Demovič, Biznár, Nutta, Milaberský, Trifecta, Konkoly, Fabok, Chlepčok, Uharček, Stillios atď. aj takéto slečny spríjemňujú panom večer pri pokrovom stole. . . . . . . . . a Ondra Milaberský, im ho vie pekne znepríjemniť Žiaden side bet sa medzi royom a mnou nakoniec nedohodol, Našťastie, lebo moja púť turnajom nebola príliš dlhá a už vôbec nie úspešná. Začalo to dobre, keď som hneď v prvej ruke dostala K-Ts. Doplatila som nejaký raise a po flope T-8-T som zo SB check/callovala súperov bet cca 750. Po turne K sa situácia zopakovala (za vyšší bet/call) a keďže king kompletoval diamantovú flush cítila som prísun chipov. Na rivri s ďaľším diamantom ja check, súper bet 2,000 a na re-rais 4tis. už bohužial reagoval foldom. Potom pár menších hrier až kým som hneď po prestávke...
Zobraziť celý článok