eMKey napísal:sorry, ale nezovseobecnoval by som ako v kazdom inom klube
ja z vlastnej skusenosti mozem napisat ze v Monte Carle v Kosiciach ked daju garanciu ju aj dodrzia a peniaze do stvrtrocneho turnaja doplacaju zo svojho
takze na Slovensku existuju aj svetle vynimky
zovseobecnujem v ramci vlastnych skusenosti v BA kluboch. Monte Carlo to robi prave tak ako chalani popisuju, k BI sa pocita aj Fee a tak je vstup do turnaja napr 20 + 5. V CCC je vstup 25 a z toho sa strhne 15%, co je v konecnom dosledku vzdy menej ako beru ine kluby fee.
bavime sa tu o momentalne najlepsom BA klube, tema bola o turnaji, ktory sa v nom konal a par ludi to zvrtne na nezmyselne obvinovanie z ojebavania. Na strankach concordu je vsetko zretelne uvadzane, preto nerozumiem co mate niektory za problem. ide prave o to, ze vyzbierane peniaze idu spat hracom v ramci turnajovej ligy pripadne nejakych rakebackov vernim a pod. je mi jedno ci je to takto, alebo sa bude hrat 50 + 8 s gtd 3.5k.
a inak, v pripade, ze by to bolo aj inak a toto by mal byt profit klubu, ktory sa nevrati vo forme bonusov hracom, stale sa tu bavime o niekoho biznise, o firme, ktora z niecoho musi profitovat a pozastavovat sa tu nad tym akym sposobom tieto prijmy generuje a samozrejme to nazvat ojebavanim, to uz je typicky slovenske.
k diskusii s CCC... mohlo by sa nieco podobne zrealizovat, formou nech si hraci vyberu ako to chcu mat. ak bude hracom vyhovovat buyin + fee, nech to tak je. samozrejme, zaklad je aby rozhodovali live hraci a nie nejaky online phil ivey, ktory zabludil raz za pol roka na zivy poker
takze poll na stranke je zbytocny, skor nieco take priamo v concorde...
peknu nedelu bez bad beatov a co najmenej pokefovanych konickov prajem