Paradise a Poker Boss cz cashier u sportingbet
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Paradise a Poker Boss cz cashier u sportingbet
Kedze som zatial hraval iba freerolly, lebo som ziaden depozit nedaval do sportingbetu, ma dnes prekvapilo, ze zo 6,24$ mi ostalo 3,24$ a v historii na Paradise mi ukazalo, ze mi pribudol deposit bonus 50$ a ze bol este transfer in 3$. Datum je dnesny 14.3.2007 hodina 11:10:23 (CST), tu neviem aky je to cas, teda kolko bolo vtedy u nas, ale jedno viem iste, ze na pc som nebol a ani nik iny. Teda mam 2 Pradise Player Club body a 1 Current point a Pending bonus Credit 50$ a to som ziaden s&g ani cashovku nehral zatial. Da sa stim daco robit, aby sprvili napravu? Alebo.......??? Stalo sa Vam nieco podobne? Mienim si tie body casom nahrat, ale nemienim si ich kupovat a uz vobec nie takto.
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Skvela podpora Sportingbet
Ked som sa chcel opitat, ako by sa dal riesit tento problem, tak sa nedal odoslat webovy formular co maju na svojej stranke. Na zakaznickom cisle tiez nik nedvihal a to som volal vcase ked tam nikdo mal byt. A e-mail nemaju. Skusil som poslat e-mail tam, skade mi chodia e-maily o roznych akciach sportingbetu a ani stade ziadna odpoved. Viete nejaky e-mail na sportingbet? Dajte mi prosim vediet. Vdaka vopred.
- svkice666
Přesně jak
píše Risso, jinak anglická podpora má akorát na konci ....com. S českou podporou si teď dopisuji skoro denně a odpovídají do 24 hodin.
- Giro
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Vlade
to nee, ale všechny prohlížeče na bázi Exploreru mi při otevření jejich stránek házely chybu, po každém kliknutí na cokoliv. Nakonec jsem to vyřešil Firefoxem. Ale teď řeším nemožnost dostat se do poker herny sportingbetu z domácí IP. A ještě zrušení konta u angličanů a převedení nebo zřízení nového u Čechů.
- Giro
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Vdaka za ten e-mail
Vdaka ten e-mail sa ujal a riesia to, tak som zvedavy co vyriesia. :)
- svkice666
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.