od pakroc 05 Apr 2012 15:03
Zdravim,
mam dva navrhy ohladom motivovania hracov ktory su regnuty cez PP v tejto herni.
Napadlo ma, ci by sa nemohli freerol turnaje organizovane pokerportalom nekajo odstupnovat podla dosiahnuteho statusu jednotlivych hracov, napr. ti co su bronze by hrali 50 dol. freeroll, silver 150, gold 200 platina 300 a to tyzdenne alebo turnaje s vyssim buyinom raz za mesiac, ci nejako podobne, pretoze priznajme si, terajsi system par 50$ freerolov laka jedine hracov ktory tam nic nedepositly, resp. nenarakovali dokopy ani ten prizepool, kdezto isto su ludia co su regnuty cez PP a maju gold ci platina statusy a pre nich nemate ziadne “odmeny”. Ja by som si rad zahral aj ten 200 dol. turnaj ked tam bude 30-40 ludi.
Druhy navrch je taky (ktory som objavil na konkurencnej ceskej stranke), ze ludia regnuty cez pp by dostali nejaky cash za odohratie urciteho mnozstava turnajov za mesiac, napr. 30$ za 1000 odohratych (stanovil by sa nejaky min. buyin), pre cash hracov min pocet hand (dalo by sa to odkontrolovat cez trakovacie stranky).
Ten prvy navrh sa mi zda realnejsi, je to mozne uskutocnit?
Myslim ze by hraci mali trosku vyssiu motivaciu zvysit status a tym padom aj viac $ pre vas.