Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod vlade 06 Apr 2012 02:42

Tie freerolly o 50$ neboli prave najlepsie riesenie, myslim ze sa nenasiel nikto koho by to nejako zvlast oslovilo.

Tie navrhy od pakroca su viac menej nerealne z viacerych dovodov, napriklad ze nam P****Stars nechce vobec poskytnut ziadne informacie o nasich registrovanych hracoch (nevieme ani nick (to by sa nejako dalo zistit, podla ludi ktori maju pristup na nase turnaja), nie to este aky maju status, alebo rake ktory urobia denne/mesacne a rozne dalsie potrebne veci ak by sme chceli zaviest nejaky system odmenovania).
Dalsia vec je, ze extra odmenovat hracov podla rake P****Stars ZAKAZUJE a ked nieco take zistia, tak to trestaju, do takej situacie sa samozrejme nechceme dostat.
Rovnako podla toho navrhu robit turnaje tyzdene o 700$ je pre nas nerealne, my sme slovenska stranka, nemame medzinarodny zaber, cize to je tyzdenne turnaje o taku sumu sa robit nedaju.

Ako vidno, momentalne vieme narabat so sumou cca 600$ za mesiac, takze idealne je vymysliet ake turnaje/ligy/freerolly spravit za tuto sumu. Samozrejme ak budu uspesne, cize bude viac hracov, viac registracii, moze sa mesacny rozpocet navysovat.

Paci sa mi ale myslienka nejakych buy in turnajov pre tych hracov ktorych freerolly neoslovuju. Mozno by stalo za to vyskusat spravit freerolly z polovice penazi a druhu polovicu dat do nejakeho 1x300$ added alebo 2x150$ added freezeoutu s buy-inom $15-$20
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod carltonpm 06 Apr 2012 07:48

Ad Vlade: Co takto spravit viac turnajov v jeden den?

Napriklad v nedelu freeroll o 70usd, nejaky freezeout s BI 5+0.5 s 50 added a takto to rozdelit na styri tyzdne napriklad? (ci to prerozdelit inak a na iny den). Ti, ktori budu hrat freezeout rovno skusia aj freeroll. Dat celych 300usd na jeden vacsi added turnaj je sice pekne a lakave, ale ked sa na to tak pozriem, je to stale jeden turnaj. Mozno sa mylim, ale ja by som radsej bral viac turnajov, ked uz by som sa mal rozhodnut.
carltonpm

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 1 krát/3 krát

Odoslaťod wizdo 06 Apr 2012 08:29

vlade napísal:Ako vidno, momentalne vieme narabat so sumou cca 600$ za mesiac, takze idealne je vymysliet ake turnaje/ligy/freerolly spravit za tuto sumu. Samozrejme ak budu uspesne, cize bude viac hracov, viac registracii, moze sa mesacny rozpocet navysovat.

Paci sa mi ale myslienka nejakych buy in turnajov pre tych hracov ktorych freerolly neoslovuju. Mozno by stalo za to vyskusat spravit freerolly z polovice penazi a druhu polovicu dat do nejakeho 1x300$ added alebo 2x150$ added freezeoutu s buy-inom $15-$20

A co takto dat nejaku 3 mesacnu ligu, 1turnaj tyzdenne 100 added (to je 400 a 200 by sa dolozilo ak to ide, alebo by bol zaverecny freeroll pre TOP10 atd) s BI 10+1 ?
Bude 12 turanjov, spravi sa nejake bodovanie a na konci bude freeroll (vychadza to 600usd) pre najlepsich...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod Napolleon 06 Apr 2012 09:42

Prosím Vás dajú sa nejako previesť peniaze z Dexie (Prima Banky) na PS? ich karta (maestro card) nieje v ponuke -> neviem ako to tam mám vyplniť... prípadne dá sa to nejako poslať priamo z e-bank? a ak to tamtými spôsobmi nejde ako sa robí ten prevod cez VISA? ďakujem...
Napolleon

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 75 krát/5 krát

Odoslaťod vlade 06 Apr 2012 10:37

Napolleon napísal:Prosím Vás dajú sa nejako previesť peniaze z Dexie (Prima Banky) na PS? ich karta (maestro card) nieje v ponuke -> neviem ako to tam mám vyplniť... prípadne dá sa to nejako poslať priamo z e-bank? a ak to tamtými spôsobmi nejde ako sa robí ten prevod cez VISA? ďakujem...

Mozes poslat priamo bankovym prevodom => http://www.P****Stars.cz/poker/real-mon ... ktransfer/
vlade

Odoslaťod Napolleon 06 Apr 2012 10:42

jááj... :) ale som hlúpi... ďakujem :gl: :gl:
Napolleon

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 75 krát/5 krát

Odoslaťod vlade 06 Apr 2012 10:42

carltonpm napísal:Ad Vlade: Co takto spravit viac turnajov v jeden den?

Napriklad v nedelu freeroll o 70usd, nejaky freezeout s BI 5+0.5 s 50 added a takto to rozdelit na styri tyzdne napriklad? (ci to prerozdelit inak a na iny den). Ti, ktori budu hrat freezeout rovno skusia aj freeroll. Dat celych 300usd na jeden vacsi added turnaj je sice pekne a lakave, ale ked sa na to tak pozriem, je to stale jeden turnaj. Mozno sa mylim, ale ja by som radsej bral viac turnajov, ked uz by som sa mal rozhodnut.

Ja som za kazdy buy-in (ten si zahram aj ja, freerolly ma uz moc nebavia), kludne to moze byt jedna z moznosti, ze bude v jeden den aj free aj buy in, to neni ziadny problem

wizdo napísal:A co takto dat nejaku 3 mesacnu ligu, 1turnaj tyzdenne 100 added (to je 400 a 200 by sa dolozilo ak to ide, alebo by bol zaverecny freeroll pre TOP10 atd) s BI 10+1 ?
Bude 12 turanjov, spravi sa nejake bodovanie a na konci bude freeroll (vychadza to 600usd) pre najlepsich...

Liga tiez moze byt, tabulku spravime, nechal by som ale aj nieco na freerolly, predsa len nie uplne kazdy chce hrat buy in turnaje, pamatam si ked som zacinal hrat poker tak som bol rad za kazdy freeroll.

Cim viac nazorov tym lepsie, tie turnaje su pre vas, tak ako ich chcete tak tak budu, tam neni co riesit.
vlade

Odoslaťod A_Rimmer 06 Apr 2012 10:49

Mne sa paci ten vladeho napad s 200-300$ added, s nejakym 10$ buyinom, to by bolo urcite atraktivnejsie ako 50$ freeroll. Napad s ligou tiez nie je zly, len 3 mesacna, to sa mi zda strasne vela, ja napr. by som to nehral kvoli tej dlzke.

Optimalna liga pre mna napr. by bola tak povedme 6-8 turnajov (odohrat do mesiaca) 5-10$ bi a tych 600$ povedzme potom rozdelit pre par najlepsich.

Urcite by sa zislo taketo nieco spravit, nejaka vacsia liga, cokolvek, nemusi byt len na P****Stars, lebo v poslednom case toto forum aj akcie pre hracov dost upada. Volakedy sa robilo viac takychto veci, hrala sa klobasa, OPT, MS teamov.... A forum tiez potom zilo, bolo o com diskutovat a tak...

:gl: vlade urcite zas nieco dobre vymysli
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod pakroc 06 Apr 2012 11:38

Tiez sa mi paci navrh jeden 300$ added s 10-20$ byinom raz do mesiaca :good:
Obrázok používateľa
pakroc

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 9 krát/5 krát

Odoslaťod hegides 07 Apr 2012 01:30

pakroc napísal:Tiez sa mi paci navrh jeden 300$ added s 10-20$ byinom raz do mesiaca :good:

.best option aj u mna :good:
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!