Poker Stars
Re: Poker Stars
a zase len pre tych, ktori sa registrovali cez pokerportal? neda sa to vyriesit cez nejake heslo?
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Martell17 napísal:a zase len pre tych, ktori sa registrovali cez pokerportal? neda sa to vyriesit cez nejake heslo?
presne toto keby sa dalo, by bolo parádne. ja by som si vždy rád zahral nejaký cz/sk turnaj, lenže nie som regnutý cez pp, tak si sem tam zahrám ten turnaj čo organizuje /česká poker site/
keby ste vybavili nejaký 11$ freez a na heslo tak by to bolo ideálne
keď som sa registroval na Stars tak som ešte pokerportal nepoznal, a je škoda že už sa s tým nedá nič robiť
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Pointa je prave v tom ze tych 300$ added by sa malo rozdelit medzi tych ktory to narakovali, teda su trackovany k PP.
-
pakroc - Príspevky: 148
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 9 krát/5 krát
pakroc napísal:Pointa je prave v tom ze tych 300$ added by sa malo rozdelit medzi tych ktory to narakovali, teda su trackovany k PP.
aha tak to už je iná vec, nevedel som že sú to $$ z rakeu
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Vyborne, som rad ze sa k tomu vyjadrilo viac ludi, vymysleli sme novy format trunajov, vsetci co tu pisali by s nim mohli byt spokojni myslim (aj co sa neregistrovali cez pokerportal), dufam ze sa to bude pozdavat aj manazerovi, ked budem mat nove info tak dam vediet ako to vyzera + podrobnosti o turnajoch
Ja som aj vymyslel, ale moju povodnu verziu mi neodsulasili , uvidime, hadam sa to teraz podari
A_Rimmer napísal: vlade urcite zas nieco dobre vymysli
Ja som aj vymyslel, ale moju povodnu verziu mi neodsulasili , uvidime, hadam sa to teraz podari
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
PS je rigged za 500FPP cez styri tazke kvaldy behom 7 dni a balik za 13K na EPT Grand Final v Monte Carle je doma, verim v online spravodlivost
- zavinac
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/9 krát
wow, pekne, GL na EPT
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
.heh nice, grats, pekny vylet a vela stastia
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
...otazka total lamy co sa tyka pridavania obrazkov.guys ako sem pridat obr. alebo foto whatever?Cez Img mi to nejak nejde.Dakujem.
- diamondsguru
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/10 krát
Pripojit prilohu alebo uploadnut na imageshack napr. a hodit sem link.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.