Vyber "training site" - uNL
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Vyber "training site" - uNL
Zdravim.
Vyberam akurat video sajtu - orientovanu na micros (6-max NLHE). Nie na uplne basics, nieco (momentalne) na NL25/NL50. Ide mi iba o cg.
Nejake vase rady, napady a postrehy, co vybrat?
Rozmyslal som zatial nad cardrunners resp. deucescracked kvoli tomu mat to free cez deal (i ked s potrebnym narakeovanim by to bolo dost tesne). No a potom este leggo resp. blue fire.
Kazdopadne rad si necham poradit, ked mam dat $150-$350, tak nech si vyberiem to najvhodnejsie. Samozrejme cena nie je to uplne najdolezitejsie, ved do coho je lepsie investovat ako do vzdelania, vsakze
Vyberam akurat video sajtu - orientovanu na micros (6-max NLHE). Nie na uplne basics, nieco (momentalne) na NL25/NL50. Ide mi iba o cg.
Rozmyslal som zatial nad cardrunners resp. deucescracked kvoli tomu mat to free cez deal (i ked s potrebnym narakeovanim by to bolo dost tesne). No a potom este leggo resp. blue fire.
Kazdopadne rad si necham poradit, ked mam dat $150-$350, tak nech si vyberiem to najvhodnejsie. Samozrejme cena nie je to uplne najdolezitejsie, ved do coho je lepsie investovat ako do vzdelania, vsakze
- bsbs.
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Re: Vyber "training site" - uNL
bsbs. napísal:Zdravim.
cr sa ti neoplati je to moc drahe na tvoj limit , DC je okeyish a neni tam DRM protection na videach , takze mozes zaplatit , stiahnut vsetko a pozerat aj ked uz nebudes platiaci member.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Tiez by som ti odpurcal DC, pripadne Pokerstrategy gold status za 90 dolarov na 3 mesiace, len odtial sa nedaju myslim tie videa stahovat.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
buschle napísal:..
- Kód: Vybrať všetko
CR 130/340
DC 30/150
blue 130/250
leggo 80/165
1m/6m fee incl
No tak zas neplanujem to nasupu natahat, skor nieco dlhodobejsie (+ ma to "donuti" studovat).. A DRM az taky problem nie je..
- bsbs.
aa este popremyslaj ci chces pre niekoho rakovat a mat zato ''free'' membership alebo mat niekde rakeback a platit si to priamo a mat to lacnejsie defacto..))
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
No jedine, ze niekde mat rakeback a zaroven free membership.. Ale chapem, je vyhodnejsie mat niekde normalny rakeback ako na titane 10% a free membership CR Toto som uz viac-menej zavrhol, cize bud DC mesiac na uvod (comu nie som nakloneny) alebo niektory z tych 4 (resp. ak mi niekto poradite nejaku inu mrte stranku) na pol roka.
- bsbs.
Ako písal Tučniak aj ty, mať niečo "zadarmo" väčšinou nebýva zadarmo, človek si to obvykle preplatí stratou rakebacku. PokerPortal má dobré kontakty s Deuces Cracked, takže môžeš mať aj dobrý rakeback, aj Deuces Cracked zadarmo Napíšem ti súkromnú správu a môžeme o tom pokecať viac napr. aj na ICQ alebo na skype, aby bol ten rozhovor akčnejší
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
sudden napísal:Tiez by som ti odpurcal DC, pripadne Pokerstrategy gold status za 90 dolarov na 3 mesiace, len odtial sa nedaju myslim tie videa stahovat.
v firefoxe si nainstaluj downloadhelper a mozes stahovat
- jarozz2
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Nuz, trosku sa to "zvrhava".. Mne ide v prvom rade o kvalitu danej sajty, ak mam ambiciu (co samozrejme mam) sa postupne posuvat niekam (herne, limitami), tak rozdiel par desiatok dolarov na pol rocnom subscription nie je to najdolezitejsie To, ze sa to da pripadne riesit cez rozne ine vyhody (nie na ukor rakebacku, kedze to sa obv neoplati) je len sekundarny bonus..
- bsbs.
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.