Slovak Poker Tour 2012 odštartoval v Trnave: Hralo sa o €6,8
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Slovak Poker Tour 2012 odštartoval v Trnave: Hralo sa o €6,8
musel som dat palec royovi lebo toto sa mi paci, som zvedavy na vyjadrenie druhej strany. Tomasovi nemam preco neverit a aj laco bol pre mna viac ako doveryhodna osoba tak som zvedavy co na to kompetentni povedia
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
regnut sa a ako prve 2 slova pouzit spojenie "stupidna banda", myslim presne odzrkadluje komu v tomto pripade verit a kto je len buran. sto bodov pan kral.
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
To by som neriesil, kazdy ma moznost vyjadrit sa a nikomu by som to pravo nebral, je len na nom ake slova pouzije.
Kazdopadne pockajme si na to co prinese Palo a vyjadrit by sa mohli aj iny ludia co sa zucastnili, taky Riki
Toto je funny
Kazdopadne pockajme si na to co prinese Palo a vyjadrit by sa mohli aj iny ludia co sa zucastnili, taky Riki
Toto je funny
Spoiler:
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
jaj a co sa od toho ako ocakava? ze sa spytaju tych 6 ostatnych ci hrali softplay proti tomasovi, oni povedia ze nie a teda sa to ukonci tym ze si to on vymyslel? ako srry ale to mam verit tomu ze by tu on isiel robit halo okolo nepodstatneho turnaja v nejakej kocke a vymyslat si tu historku ako mu vsetci na pieskovisku robili zle a brali mu hracky ak by totak nebolo? sam pan kral tu napisal ze nanho boli vsetci ostatni nasrati a od toho uz je len malicky krocik k tomu aby sa odohralo to co on popisal.ine vyjadrenia ma nezaujimaju
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Ale klud viacej postrehov nemoze byt na skodu.
Verim Tomasovi a aj si to viem zivo predstavit ako ho tam pourazali a podobne haluze pozelali.
Tomas sorry, ale ja uz ta asi inak ako "bratranec" neoslovim, je to mocne oslovenie
btw minule som tak v CCC nechcel split ani bubble a klasicky sa ku mne kazdy pekne choval a aj tu sa mi usli krive pohlady
Verim Tomasovi a aj si to viem zivo predstavit ako ho tam pourazali a podobne haluze pozelali.
Tomas sorry, ale ja uz ta asi inak ako "bratranec" neoslovim, je to mocne oslovenie
btw minule som tak v CCC nechcel split ani bubble a klasicky sa ku mne kazdy pekne choval a aj tu sa mi usli krive pohlady
- ramzey
Podla reportu to vyzerá,že mal pech.Toma celkom chapem,nesuhlasil,chcel tlačiť na pilu,ale nedopadlo to.
Ale,čo nechápem,prečo to neriešil s floorom,hned.Ked mal podozrenie.Ak ano,a floor rozhodol,že bolo všetko ok,
tak sa bavime o pocitoch.
Ja nemôžem na turnaj v Kocke povedať nič negativne- štandard,pár ludí sa bavilo alkoholom/to patrí k hre-zábava/,
a atmosfera bola ozaj ok,sem-tam nejaká nadavka,ale žiadny extrem.
Ale,čo nechápem,prečo to neriešil s floorom,hned.Ked mal podozrenie.Ak ano,a floor rozhodol,že bolo všetko ok,
tak sa bavime o pocitoch.
Ja nemôžem na turnaj v Kocke povedať nič negativne- štandard,pár ludí sa bavilo alkoholom/to patrí k hre-zábava/,
a atmosfera bola ozaj ok,sem-tam nejaká nadavka,ale žiadny extrem.
- hyena
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/11 krát
Ja som bol v ten den v trnave tiez a viem si velmi zivo predstavit, ze Bratrancom popisovana situaci proste bezproblemov mohla nastat
Ale sucasne si viem predstavit aj to, ze turnaj prebehol v klude.
Zial ale verim "bratrancovi" a utvrdzuju ma v tom aj to, ze ti ludia nechcu ani meno priznat a o fotke ani nieto reci, asi nieco skryvaju
Ale sucasne si viem predstavit aj to, ze turnaj prebehol v klude.
Zial ale verim "bratrancovi" a utvrdzuju ma v tom aj to, ze ti ludia nechcu ani meno priznat a o fotke ani nieto reci, asi nieco skryvaju
- ramzey
ramzey napísal:Kazdopadne pockajme si na to co prinese Palo a vyjadrit by sa mohli aj iny ludia co sa zucastnili, taky Riki
Vypadol som 30ty. Bol som tam len o hodku dlhsie ako ty. Ked hrali FT, uz som bol spokojne doma
Collusion je strasne tazko dokazatelna. S miernejsimi formami team play a soft play sa stretnes za stolmi pravidelne, ked hravaju ludia co sa poznaju, co je na malom Slovensku pravidelne
Celkom sa mi paci Lacove vyjadrenie.
Tie ruky co popisal Tom vyzeraju cudne ale tak vyzerala vacsina odohranych ruk v turnaji
Nepriatelska situacia po odmietnuti BI pre bubble boya alebo odmietnuti dealu byva skoro vzdy.
- riki69
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 2 krát/2 krát
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.