Savana Puma by Zajac

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Zajacek´s French Blog

Odoslaťod Zajacekk 19 Apr 2012 20:12

Ja som aj zabudol napísať výsledky a aktualizovať :D
Aj tak to tu asi nikto nečíta, ale nech to tu teda je :)

Stávky s kamošom dopadli takto:
- z 50€ urobiť na NL2 100€ za 7 sessions (ak sa mi to podarí, vyhrávam 50€, ak nepodarí, prehrávam 50€)
- dostať sa z NL2 na NL10 za 1 mesiac (ak sa mi to podarí, vyhrávam 50€, ak nepodarí, prehrávam 50€)

Takže som nič nevyhral, akurát som si vylepšil bankroll, prvý týždeň sa mi nič nedarilo, dostal som sa len na hranicu 77€, strašne ma deprimovalo prehrávať handy, kde som bol v all ine pf lepší, potom som sa zas nevedel spamätať z toho, že sa tam mordujem s 0,40eurovými potmi atď., atď... Potom sa to v druhom týždni trošku zlepšilo z NL2 som skočil na NL5 a tam som sa motal až dokým som nenahral 200e, ktoré kamošovi stačili aby mi vlastne moju 50eurofku vrátil :D

Odvtedy som sa len tak bavil, nemám chuť nejak moc hrať, boli tam dve FT-čká, no aj to iba na 5eurových hyperturbinách, obidva prípady 5.miesto za nejakých 56 a teraz pred chvíľou 65e, bavím sa headsupmi po večeroch, proste už len vydychávam a šetrím sa na live hru na SVK...

Budúci štvrtok mi príde holka do Lyonu, v piatok to bude posledný deň v práci a začína mi mesačná dovolenka, v Lyone však s holkou pobudnem až do utorka (1.5.) a pak už hor sa na Slovensko, v pláne mám zatiaľ len navštíviť Bratislavu, tuším 11.-13. sa hrá v CCC ten 115e 11k GTD, tak tam sa chystám a potom klasika SPT v Žiline... Uvidíme čo bude...

Koniec hlásenia, ďakujem za pozornosť 8-)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 19 Apr 2012 23:57

Zajacekk napísal:Aj tak to tu asi nikto nečíta, ale nech to tu teda je :)

ciiita 8-)

Za tento príspevok od aNdr3Jo poďakovali :
Zajacekk
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod Zajacekk 02 Jún 2012 16:57

Je 2.6., 01:56 a ja sedím vo vlaku do Prahy, odkiaľ mi potom letí lietadlo do francúzskeho Lyonu. Píšem si to sem, aj keď z pokrovej tematiky tu je toho pomenej, myslím, že aj to patrí do blogu, spoznávanie osôb :)...

Moja 5-týždňová dovolenka na Slovensku sa nevyvíjala podľa predstáv, hlavne čo sa týka pokrovej stránky, odohral som toho omnoho menej ako som mal v pláne, môže za to jedna narodeninová párty za druhou + nejaké futbalové akcie a samozrejme nejaké tie dni som strávil aj v Banskej Bystrici, kde priateľka študuje.

Začnem asi pokrom, lebo toho je najmenej, takže: pred príchodom som si dával za cieľ hrať tak často ako to len pôjde, hneď tri dni po príchode som zavítal do pokrového klubu Bluff, bol som tam prvýkrát a dojem z priestorov a personálu na parádu, nešiel som tam nejak hrať, šiel som skôr len popiť, nakoľko som bol na vlne osláv príchodu na SVK, takže som šiel popiť a popritom zahrať, tak nejak vyzerala aj moja hra, po turnaji, z ktoreho som vypadol najskôr s AK do QJ a neskôr po reentry s nejakými 7bb s 33 proti 45 pf all in :), tak po turnaji som sa chystal zasadnúť za cashgame stôl, no ako naschvál zrovna v ten deň sa nenašli hráči, tak som si aspoň s floormanom friendly dohodol, že na jednom stole s jedným hráčom odohráme sng hu, zamenili sme si len 100e, odohrali sa tri 20-eurové a jeden 30-eurový, bilancia 0:4 hovorí za všetko, nič iné sa ani čakať nedalo, nakoľko som hral štýlom, vidím A, druhú netreba all in... Easy money pre súpera... Našťastie som tam mal pár popíjajúcich kamošov, ktorí ma odtiaľ vzali včas, kým som sa nevrhol do ďalšieho gemblenia :)...

Potom som mal ísť na 11k gtd PokerStrategy.com Series do Blavy, no nemal som s kým, samému sa mi nechcelo a keby som aj mal s kým ísť, tak by som moc premýšľal, nakoľko kamarát z partie oslavoval narodky... Potom som chodil len na privátne cg do nášej herne, kde sme si točili NL50-NL200, raz ma jeden ožratý chalanisko prehovoril na NL500, no po 30tich handách odišiel od stola, takže to ani nejdem rátať, celkový profit z týchto privátnych cg neviem, no chalan čo nám dealoval mi tvrdí, že to je isto cez 1000e, čo sa mne nezdá, i keď mne sa to nezdá asi hlavne kvôli tomu, pretože počas cashky sa dosť pilo, však ako inak, keď sme hrali prevažne kamoši z partie, takže keď som prišiel v nejaký piatok do herne, že si idem vyplatiť účet čo tam mám od pondelka, tak sa až rozum pozastavuje nad tými ciframi...

Na turnaje do Bluffu som nechodieval, asi aj preto, lebo momentálne tam je len pár pekných turnajov, na ktoré som ja bohužial nenatrafil (až na jeden, o ktorom nižšie), takže som tam nechodil, nebaví ma totiž hrať 6-7 hodín a vyhrať 200e, asi podaktorí viete o čom hovorím, lákajúca je tam len tá cashka, no to som dával zas prednosť kamošom a sessions s nimi...

Ďalej je tu jeden jediný turnaj, na ktorý som sa tešil asi 3 mesiace a to turnaj spadajúci do série Slovak Poker Tour, v Žiline s buy inom 150e a garanciou 6000e. Do turnaja som si platil buy in priamo, predal som funny 5%, čisto len kvôli tomu pocitu, že niekto do mňa investoval peniaze a už len kvôli nemu musím byť zodpovedný, trpezlivý a disciplinovaný, to sa aj podarilo... Celkový dojem z turnaja na parádu, floorman super, dealeri/dealerky dá sa povedať, že tiež paráda, proste malo to úroveň.

Mňa osobne teší hlavne to, že som spoznal ľudí odtiaľto z PokerPortalu, či už ramzey, ceasears, haman, pegas, TomMolivan, konečne som sa stretol aj s andr3jom, s ktorým sa napriek tomu, že sme z jedného mesta je nemožné sa stretnúť :)... Počas breaku sme si dali aj nejaké tie poháriky, pokecali sme, proste pohoda....

Z turnaja vypadávam asi 2 levely po breaku, keď na stole dosť aggro fish pár hier dozadu pushuje all iny s K9s, A6o, A4s atď, dokonca call na boarde tuším AJ6-6-3 alebo tak nejak, call na riveri nejak 20bb s K high proti ultratight hráčovi, zrovna ja narážam na jeho AA, keď mám AK a po mojom raise 3,5bb z MP on na BB tuším reraise, už nevím koľko, ja premýšľam, dávam plnú, on call, board samozrejme nič pre mňa... Tak som sa oklepal a šiel sadnúť za cashgame stôl NL200, kde sa ocitli aj dobrí hráči, no zaujímali ma hlavne dva bankomaty, ktoré aj odovzdali nakoniec korunky...

Počas hrania sa popíjali citrusy, pivá, o nejakej štvrtej ráno už len kávy, robím osudovú chybu a idem na wc, v tom momente ako som sa zdvihol, akoby mi všetok alkohol čo som vypil napustili do hlavy, proste KO, tak odchádzam s nejakými 450e tuším preč od stola, trochu sa motám okolo finálového stola, potom chcem ísť von na vzduch dať sa dokopy, ale ako došiel kamoš a len tak som si sadol na zadné sedadlo, tak ma vyplo a zobudil som sa až pred barákom :)...

Online som hral tuším len pár turnajov, skúšal som aj ten zoom, online mi však nejde vôbec na chuť a tuším, že ani nepôjde, neviem sa prinútiť nehrať MTTs, ktoré mám v červených číslach a naopak neviem sa prinútiť hrať CG, kde sú tie čísla zelené, prakticky to vyzerá tak, že to čo vyhrávam na CG prehrávam na MTTs, ramzey mi dal dobrú radu ohľadom tohto, myslím, že to pôjdem podľa neho riešiť.

Ciele si nejdem dávať žiadne, už ich bolo dosť a splnil som len máloktorý, preto tomu nechávam voľný priebeh, písal som s kamošom PRO hráčom z Lyonu, dohodol som sa s ním, že budem chodievať s ním na nejaké turnaje a verím, že ma zoznámi s nejakými cg hráčmi, keďže on cg nehráva, a začnem asi pravidelne chodievať na live CG v Lyone, uvidíme, zatiaľ to je len v štádiu "chcel by som"...

Toľko asi k pokru, viac k nemu nemám čo napísať, som hrozný flákač, môžu za to hlavne akcie ako kamarátske "čo ideš robiť? poď na 5 minút von. ok." a z 5tich minút sú 2 dni alebo išiel som si pre CD inštalačku office, len v šlapkoch, ku susedovi proste a došiel som za 9 hodín strieskaný jak opica a bez CD... Ako tak ma brdzila priateľka, ktorá to má na doktorande v BB dosť ťažké, veľa práce, príprav, projektov atď., tak už len kvôli nej sa snažím byť dobrý, slušný človek a dosť často som chodieval k nej do BB, kde študuje, takže tam bol taký relax.

Bývam ešte u rodičov inak, ak niekoho zaujíma, tak sa majú dobre :D :D :D ... Tam som musel makať, nakoľko sa kupovala nová spálňa a obývačka, samozrejme kto pomáhal? Kamoši. A ako to dopadlo? Asi tak ako v jedno ráno, kedy sa zobudím a jedna stena pol na pol bielo zelená, čo sa nestihlo domaľovať :)...

Z futbalových akcií mám za sebou len výjazd na finále Slovenského pohára do Bardejova, nakoľko náš zlatý futbalový zväz dal zápas Žiliny a Senicou na východ Slovenska v strede týždňa a navyše o 12:30, takže sme museli vyraziť o 2:00 ráno vlakom, 3x prestupovať, len preto lebo sa páni veľmožní na zväze dohodli na takomto termíne, ale čo už, asi tak nejak vyzerá projekt FUTBAL FANÚŠIKOM. Navštívil som aj jeden zápas poľskej 4.futbalovej ligy, kde bolo možno vidieť necelých 1000 priaznivcov a celý zápas sprevádzala taká atmosféra, o ktorej môžeme na Slovensku len snívať (a to je 4.poľská liga!!!)...

Čo sa týka môjho odchodu do Francúzska, idem tam tentokrát na 11 týždňov, vraj sa tam dosť zmenili resp. zmizli niektoré veci, ktoré som mal rád, aj tých pár Slovákov, čo tam je, tak aj oni sú vraj úplne mimo a všade cítiť faloš, závisť atď., takže sa tam moc ani neteším, dnes navyše keď sa so mnou lúčili kamoši a rodičia, neskôr osobne na stanici aj priateľka, tak som na počudovanie akosi scitlivel, na počudovanie preto, lebo ja som plakal naposledy asi keď som bol malý chlapec a mama mi nechcela kúpiť čosi v obchode :)... Prišlo mi to proste ľúto, idem tam zas na takmer 3 mesiace, kde to budem musieť jednoducho prebojovať. Každý mi závidí a každý rozpráva, že ako mi je dobre, že by hneď išli namiesto mňa, že Francúzsko, robota s dobrým postavením a vynikajúcim platom, no potom už viac nepokračujú a len ja viem prečo... Lebo žiadne pokračovanie týchto plusových vlastností tejto práce už nie je... Príde mi to ako nejaká vojenčina, ráno sa zobudíš, ideš do práce, prídeš podvečer z práce, navaríš si, zješ, umyješ, sadneš za net, spíš. A na ďalší deň zas to isté atď dokoliečka 90 dní nonstop... Nebolo tomu tak, ale to tam bola partia Slovákov, čo robili na stavbe a bola s nimi zábava, dokonca som tam mal kamoša z partie zo sídliska, takže to bolo všetko ok, stále nejaká zábava, víkendy v St.Tropez a podobne, lenže sú preč a popravde už mi tam nikto nesedí a nebyť francúzskych kamošov, najmä toho PRO hráča, tak neviem ako by som to tam zvládol...

Joj ale som sa nejak rozpísal o tomto :D... To len tak o sebe, verím že nabudúce sem hodím podobne dlhý post, už len s pokrovou tematikou, tieto vagóny sprosté nemajú ani zástrčku elektrickú a už sa mi vybíja ntb, takže to tu ukončím, ďakujem za pozornosť tým, ktorí čítali, ospravedlňujem sa tým, ktorí sú na mňa nasratí, že do svojho blogu na PP píšem veci z osobného nie pokrového života... Idem to teda vypnúť, za také 2-3 hodky som v Prahe, dám raňajky a letím do Lyonu, kde hneď postnem tento článok do blogu, keďže teraz nemám pripojenie k netu...

Zatiaľ sa majte pekne, good luck všem ;)

Za tento príspevok od Zajacekk poďakovali - 4:
aNdr3Jo, Ceasears, sudden, vlade
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod MarTiny 02 Jún 2012 21:31

Som si ešte raz prescrolloval tvôj post a pri čítaní by som ani nepovedal, že je to také dlhé ;) Celkom čítavé to bolo. Inak veľa šťastia v zahraničí a nech sa dostavia aj nejaké tie pokrové úspechy :gl:
Obrázok používateľa
MarTiny

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 16 krát/0 krát

Odoslaťod Mareccc1 04 Jún 2012 00:32

dnes som s tebou sedel na par stoloch na ps.fr preco nehras full stack ? autorebuy ? preco limpujes na 6maxe ? ostane ti 10bb a hras dalej ten stol ?:)) nechapem moc.. iba sa pytam nerypem..
Mareccc1

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 1 krát/11 krát

Odoslaťod Zajacekk 04 Jún 2012 01:49

Mareccc1 napísal:dnes som s tebou sedel na par stoloch na ps.fr preco nehras full stack ? autorebuy ? preco limpujes na 6maxe ? ostane ti 10bb a hras dalej ten stol ?:)) nechapem moc.. iba sa pytam nerypem..

Nazdar, v pohode, nič sa nedeje... Ak si si urobil poznámky, tak si ich aj vymaž, nehral si totiž so mnou, ale s mojím spolubývajúcim, ktorý vždy keď sa ožerie, tak chce hrať, no nechce sa mu verifikovať nový účet a koniec koncov ani mu to nešlo, mal tam nejaké problémy s bankou, tak hráva na mojom účte...
V týchto dňoch ma online vôbec neláka, takže mňa tam dlho neuvidíš, keď bude Zajacekkk na nejakom stole, hraj, je to chorobný gemblér a taká je aj jeho hra, nevie ani čo je BRM, autorebuy atď :)...

Mňa spoznáš na základe toho, že hrávam vždy fullstack... GL ;)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Zajacekk 30 Jún 2012 17:32

Je koniec mesiaca a ja som sa rozhodol od poslednej aktuálizácie hodiť post, kde by som mal zhrnúť ako som od príchodu do Lyonu pokročil, čo som povyvádzal atď...

Ako som predtým písal, online mi vôbec nešiel na chuť, ale čosi sa vo mne zmenilo, tak som si povedal, že idem si vyskúšať pinknúť jednu session na NL20 FR, ako na tom som, vyzeralo to pekne, +10 BI za session, potom som však všetko prehral neviem v ktorý deň, keď mi to opitému nedalo a zapol som to, odvtedy som nehral, ale plánujem začať tento alebo budúci týždeň, zhliadol som nejaké videá, odkiaľ som si zobral okrem iného aj to, že musím si pridať do HUDu nové staty, tak teraz začnem asi najskôr tak 3-5k hands na nejakých mikro NL5 napríklad, kým sa naučím tieto nové stats využívať... Zmena bude aj v tom, že z Winamaxu sa vrátim asi opäť na PS.fr, na Winamaxe mi totiž nesedí nejak traffic, na NL20 sa hrá vzdy max 7-10 stolov, kde je každy stôl zaplneny regmi max 1-2 fishky, mi to pride akoby sa bili medzi sebou ti regovia, takže skusim zmenu a skočím na PS.fr, kde viem, že tých fishiek je viac...

To čo som prehral tých 10 teda vlastne 11 BI, to sa nejdem tým ani zaoberať, z grafu je pekne vidieť, že to bolo za cca 400 hands, čiže si to neviem nijak vysvetliť ako opilecké gemblenie, i keď asi 5 BI čo som kukal v HH som prehral takým štýlom ako flopnutý TP+OESFD, dostali sme sa do AI, súper KK, no help 4me. Ostatné handy z tohto cirkusu som si pozrel a nejdem sa ani vyjadrovať, takto s triezvou hlavou mi je až do smiechu, čo som to stváral... Takže na toto rýchlo zabudnúť a vyvarovať sa tomu v budúcnosti, ak chcem napredovať, nemôžem si dovoliť takéto alkosessions.. Na konci postu dám aj nejaké problematické handy, teda možno niektoré ani nie problematické ako také, v ktorých som zvedavý na váš názor...

Graf teda z toho šialenstva:
Spoiler:
Obrázok

Okrem toho som si len tak for fun pinkol aj nejak 5 turnajov, jedno itm, škoda, že nevydalo pf all in AQs proti JJ...
Spoiler:
Obrázok

Čo sa týka live hrania, bol som na dvoch turnajoch a 1x na CG NL500, turnaje nejdem opisovať, raz out s AK proti AJ na flope A56, river J a raz s KK proti QQ, flop Q, ani raz ITM.. cashka NL500 úroveň asi ako online NL10, myslel som, že to bude gambling, ale nebolo tomu tak, hráči sa snažili aj premýšľať, ale boli strašne čitateľní, každý ich krok sa dal očakávať, napriek tomu končím len nejak 600e+, lebo pár hier pred koncom som nevytočil KK do Aqs, runner runner flush (pot cca 3000)... Takže tiež žiadna sláva, ale mám v pláne hrať častejšie, lebo mi to príde niekedy ako moc EV+, keďže tá úroveň je dosť slabá tunajších...

Čo sa týka napredovania, tak som zhliadol nejaké videá a hlavne čo ma až baví je to, že si v HEM dopodrobna analyzujem každú handu+píšem notes k súperom... Ak má niekto nejaké FullRing videá, tak by som bol vďačný za linky, každé jedno sa hodí (najlepšie naše, lebo angličtinu ovládam tak na 70-80% a nie som si istý, či by som rozumel všetkému).

Čo sa týka osobného života, začal som čosi so sebou robiť, lebo za tie dovolenky, all inclusive hotely a neviem čo všetko som strašne pribral, hlavne na bachore, takže som začal po pauze opäť aktívne behať a športovať, od pondelka nastupuje aj na totálku zmena stravy a posilka, takže gl me, z terajších 93kg sa chcem dostať na takých 85-86, myslím že za tie 2 mesiace čo som ešte v Lyone sa mi to môže podariť...

Na záver dve handy teda, ospravedlňujem sa, ale neviem prečo mi z Winamaxu nechce handy konvertovať, tak som sa snažil aspoň graficky to nejak vylepšiť tu na fóre, nech to je prehľadnejšie:

Win***x Poker - CashGame - Holdem no limit (0.10€/0.20€) -
Table: 'Bangkok' 9-max

BTN: c0c092100 (20.33€) 18/11/1,2/1,1k hands
BB: nawak52000 (30.02€) 32/17/2,5/41 hands
CO: Zajacek (23.39€)

Dealt to Zajacek [Qs Qc]
*** PRE-FLOP ***

pedret44 folds
ppjppj34 folds
VANSCAROLE calls 0.20€
Zajacek raises 0.60€ to 0.80€
c0c092100 calls 0.80€
rafale93 folds
nawak52000 calls 0.60€
VANSCAROLE folds

*** FLOP *** [8s 7c 6c] (pot 2,70€)
nawak52000 checks
Zajacek bets 1.80€
c0c092100 raises 3.60€ to 5.40€
nawak52000 raises 23.82€ to 29.22€ and is all-in
Zajacek ???

To bolo z tej mojej session, kde som hral opitý, takže ja som dal call, teraz s triezvou hlavou sa na to pozerám a asi by som to aj foldoval, čo si myslíte vy, ako hrať podobné ruky?

Win***x Poker - CashGame - Holdem no limit (0.10€/0.20€)
Table: 'Dakar 4' 9-max (real money)

CO: Zajacek (46.49€)
UTG1: richard_dios (19.20€) 23/14/4,0/320 hands
MP1: maatthhii13 (20€) 15/4/0,8/140 hands

Dealt to Zajacek [As Qs]
*** PRE-FLOP ***

richard_dios calls 0.20€
la pacrette folds
ppjppj34 folds
maatthhii13 calls 0.20€
snatch0013 folds
Zajacek raises 0.80€ to 1€
dikoner folds
nezta_oner folds
durdurrrrr folds
richard_dios calls 0.80€
maatthhii13 calls 0.80€

*** FLOP *** [Ah Td Qc] (pot 3,30€)
richard_dios bets 3.30€
maatthhii13 folds
Zajacek ???

Čo s takýmto hráčom robiť? Len call alebo ho raisovať?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zatiaľ vďaka, good luck všem, tento mesiac na PS.fr teda začnem asi NL5 cca 5k hands, kým sa naučím využívať nové stats a potom uvidím, kam ma vietor zaveje :)... Začína sa 8.júla aj Micro Series, tak možno nejaké turnaje z tejto události pinknem aj ja...
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Hendo999 30 Jún 2012 19:46

QQ by som fold, mal som podobnú situáciu z KK a tiež som to fold, a to AQ to nechápem prečo tam betoval bank?? čo tam mohol mať či nemať,, ale skôr by som sa spýtal aké boli tvoje staty pri stole keď si mal aj trochu vypité :D
Obrázok používateľa
Hendo999

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 83 krát/15 krát

Odoslaťod Zajacekk 30 Jún 2012 19:57

Hendo999 napísal:QQ by som fold, mal som podobnú situáciu z KK a tiež som to fold, a to AQ to nechápem prečo tam betoval bank?? čo tam mohol mať či nemať,, ale skôr by som sa spýtal aké boli tvoje staty pri stole keď si mal aj trochu vypité :D

Ahoj, neviem jak to vyfiltrovať, aby mi ukázalo staty z tých 400-500 hands posledných, ale mohlo to byť tak 40/20 :D
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Hendo999 30 Jún 2012 20:08

Ahoj tak 40/20 asi ťa vnímal ako takú menšiu :fish: :D a mohol tam call QQ aby ťa niakym rais nevyfoldoval ale fakt neviem čo by som ja robil, ja to hrám dosť agro tak by som šiel asi rais all fakt neviem,, predsa tam je top pár na flope, ale ťažko povedať čo si tam mohol pred tým stvárať ak si bol mierne mimo :D
Obrázok používateľa
Hendo999

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 83 krát/15 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!