Získajte €10 na účet v herni Bet-at-home!
Re: Získajte €10 na účet v herni Bet-at-home!
Žrebovanie 19. apríla:
Do žrebovania sa prihlásilo zatiaľ 12 hráčov, spomedzi ktorých mal dnes najviac šťastia:
janicekcek
Rozpis kto je registrovaný a kto zaradený do žrebovania pridám dnes v noci, aby mali všetci prehľad ako to s ich registráciou vyzerá Dnešný víťaz dostane kód na 10 eurovú poukážku na Bet-at-home už o pár minút cez súkromnú správu.
EDIT: ešte čakáme na odpoveď od manažéra Bet-at-home ohľadom niektorých účtov, takže informácie napíšem hneď ako príde odpoveď, zrejme v priebehu zajtrajška
Do žrebovania sa prihlásilo zatiaľ 12 hráčov, spomedzi ktorých mal dnes najviac šťastia:
janicekcek
Rozpis kto je registrovaný a kto zaradený do žrebovania pridám dnes v noci, aby mali všetci prehľad ako to s ich registráciou vyzerá Dnešný víťaz dostane kód na 10 eurovú poukážku na Bet-at-home už o pár minút cez súkromnú správu.
EDIT: ešte čakáme na odpoveď od manažéra Bet-at-home ohľadom niektorých účtov, takže informácie napíšem hneď ako príde odpoveď, zrejme v priebehu zajtrajška
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Žrebovanie 20 apríla:
Dnešným vylosovaným je:
kwido
Ako som včera sľúbil, prešli sme všetky registrácie aj s manažérom Bet-at-home a niektorí hráči bohužiaľ boli registrovaní preklikom cez iné stránky, prípadne boli ich registrácie veľmi staré a nebolo už možné preradiť ich účty pod PokerPortal.
Ak sa dozajtra nezaregistruje nikto nový, žrebovať budeme z týchto 4 hráčov:
Spolu ešte rozdáme 26 10-eurových poukážok a žrebujeme iba zo 4 hráčov. Zatiaľ je menej hráčov ako vstupeniek, takže po registrácii na Bet-at-home máte peniaze takmer isté Registrovať sa do žrebovania môžete tu: Registrácia do žrebovania
Dnešným vylosovaným je:
kwido
Ako som včera sľúbil, prešli sme všetky registrácie aj s manažérom Bet-at-home a niektorí hráči bohužiaľ boli registrovaní preklikom cez iné stránky, prípadne boli ich registrácie veľmi staré a nebolo už možné preradiť ich účty pod PokerPortal.
Ak sa dozajtra nezaregistruje nikto nový, žrebovať budeme z týchto 4 hráčov:
Spoiler:
Spolu ešte rozdáme 26 10-eurových poukážok a žrebujeme iba zo 4 hráčov. Zatiaľ je menej hráčov ako vstupeniek, takže po registrácii na Bet-at-home máte peniaze takmer isté Registrovať sa do žrebovania môžete tu: Registrácia do žrebovania
-
Žrebovanie 21. apríla:
Dnešným vyžrebovaným je eloe127
Do zajtrajšieho žrebovania sú zatiaľ prihlásení títo 4 hráči:
Dnešným vyžrebovaným je eloe127
Spoiler:
-
ked som namiesto čisla PIN zadal čislo učtu tak to vadí ??
- sslater
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/3 krát
Nevadi, je to to iste.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Žrebovanie 22. apríla:
Dnešným vyžrebovaným je duro546
Dnešným vyžrebovaným je duro546
Spoiler:
-
a vlastne ako to tu funguje, ked niekoho už raz vyžrebujete tak ho zo suťaže dalej vyradite ?? alebo sa môže niekedy ešte vylosovať ??
a po akej dobe sapriradi moje meno do toho žrebovania ??
a po akej dobe sapriradi moje meno do toho žrebovania ??
- sslater
- Založený: Dec 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/3 krát
Ano, kazdy moze byt vyzrebovany len 1x.
Zaradeny je do zrebovania kazdy, koho registraciu nam potrvdi manazer herne (to znamena ze pri registrovani hrac pouzil odkaz na pokerportali).
Zaradeny je do zrebovania kazdy, koho registraciu nam potrvdi manazer herne (to znamena ze pri registrovani hrac pouzil odkaz na pokerportali).
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vzalo to aj moju registraciu/, robil som ju preklikom z tejto stranky, len pre potvrdenie...dik
- stanley100
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 17 krát/14 krát
Zadával si svoje PIN číslo do formulára tu?
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... et-at-home
Lebo medzi prihlásenými hráčmi do žrebovania tvoj nick nevidím. Ak si ho zadával, skús to ešte raz.
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... et-at-home
Lebo medzi prihlásenými hráčmi do žrebovania tvoj nick nevidím. Ak si ho zadával, skús to ešte raz.
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.