[CG] Zoom - P****Stars
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [CG] Zoom - P****Stars
Ano, velka chyba. Nemas poziciu a dokonca mas len nejakych 40bb. Preco nemas full stack?
Dorovnal by som to jedine vtedy ak by sme boli deep aspon 200bb a bol by to velmi zly pasivny hrac, ktory ta necha zadarmo pozriet turn, pripadne river. Vtedy je sanca, ze ti pride postupka a mozes vyhrat velky pot.
Proti dobremu agresivnemu hracovi je to vyhadzovanie penazi.
Dorovnal by som to jedine vtedy ak by sme boli deep aspon 200bb a bol by to velmi zly pasivny hrac, ktory ta necha zadarmo pozriet turn, pripadne river. Vtedy je sanca, ze ti pride postupka a mozes vyhrat velky pot.
Proti dobremu agresivnemu hracovi je to vyhadzovanie penazi.
- fido
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 11 krát/4 krát
Je lepšie hrať s full stackom? Ja to doteraz beriem tak, že v prípade že prehrám nejaký AI tak prehrám len polovicu z toho čo by som mal s full stackom, ale zas je pravda, že takto by som pôsobil lepšie ak by tam bolo viac
Takže otázka pre tých, čo to ešte budú čítať : hrávate stále s full stack?
Takže otázka pre tých, čo to ešte budú čítať : hrávate stále s full stack?
-
Johny40 - Príspevky: 156
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 42 krát/3 krát
jedine s full stack, ked zbadam pri stole niekoho, kto nema full stack, tak ho predbezne pokladam za rybu (na P****Stars rychlo pozriem, kolko hra stolov a potom uz mam jasno)
Naposledy upravil nabokow dňa 26 Apr 2012 21:58, celkovo upravené 1 krát.
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
Je to fakt taka katastrofa?
Katastrofa, ze typek ma na nas na turne 9% ze vyhra
Fakt strasne zle obetovany BB!
Nehraj to uz takto, proste cakaj na AA.
Rimmer, ja som to myslel normalne, ziadna agroo reakcia neboj
Katastrofa, ze typek ma na nas na turne 9% ze vyhra
Nehraj to uz takto, proste cakaj na AA.
Rimmer, ja som to myslel normalne, ziadna agroo reakcia neboj
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Tak som sa zas niečo priučil Odteraz len full stack ... ryba je pre teba hráč, ktorý hrá len jeden stôl ?
-
nech hra kludne aj styri, to je jedno, po par rukach mas jasno, nejaky ten openlimp mozno, mindonky atd
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
doporucil by som ti prejst na NL2 a hrat 100bb stack ak to myslis s pokerom vazne
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
Johny40 napísal:neviem či som úplný začiatočník... na internete hrám asi rok a live turnaje pol roka ...
Je plno ludi, ktori hraju poker aj 10 rokov a skillovo su stale uplni zaciatocnici, len tie svoje chyby, ktore robia stale dookola maju uz lepsie natrenovane
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
ramzey napísal:Katastrofa, ze typek ma na nas na turne 9% ze vyhra
To boli obetovane 2 bigblindy, nie jeden. Nehovorim, ze to bola katastrofa, ale proste chyba, len som chalana na to upozornil, ze su to dva zbytocne vyhodene biglbindy, lebo ten flop netrafi dost casto... blablabla.....
Najdolezitejsie z tej handy by si mal asi zobrat to, aby nehral NL5 s 2$. A este nabuduce.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
S pokrom to samozrejme myslím vážne, najmä live freezout turnaje ma veľmi bavia Včera som hral sit n go na P****Stars pre 90 hráčov - kvôli jednej možno chybe na finálovom stole som vypadol 4. Handu dnes pridám do diskusie, znova si rád prečítam vaše názory a niečo sa priučím. Vopred ďakujem každému kto okomentuje
-
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.