from nl10 6max to ???
from nl10 6max to ???
po takmer rocnej prestavke zapricinenej zablokovanim FTP sa vracim spat k pokru...
venoval som sa viac menej small stakes MTTs, a obcas som daco potriafal, vybral a hlavne odhadzal na cashgames vsetkeho mozneho typu, omahu nevynimajuc....
posledny tyzden som si pozeral vsetky mozne dostupne free videa tykajuce sa 6maxu...
a rozhodol som sa depozitnut si 200 dolarov na PS a zacat hrat 6max nl10.
1.
z 20bi bankroll managementu by som sa rad dostal minimalne na 30bi a odtial budoval dalej. so ziadnymi vybermi neratam aspon do nl50 (ak sa tam dostanem )
2.
tyzdenne chcem odohrat minimalne 25k ruk
3.
budem sa snazit raz zacas postovat grafy a zaujimave handy
cely krasny slnecny mesiac pred sebou a dufam ze vacsinu z neho stravim pri pocitaci a pokri s nejakym tym profitom:D
venoval som sa viac menej small stakes MTTs, a obcas som daco potriafal, vybral a hlavne odhadzal na cashgames vsetkeho mozneho typu, omahu nevynimajuc....
posledny tyzden som si pozeral vsetky mozne dostupne free videa tykajuce sa 6maxu...
a rozhodol som sa depozitnut si 200 dolarov na PS a zacat hrat 6max nl10.
1.
z 20bi bankroll managementu by som sa rad dostal minimalne na 30bi a odtial budoval dalej. so ziadnymi vybermi neratam aspon do nl50 (ak sa tam dostanem )
2.
3.
budem sa snazit raz zacas postovat grafy a zaujimave handy
cely krasny slnecny mesiac pred sebou a dufam ze vacsinu z neho stravim pri pocitaci a pokri s nejakym tym profitom:D
- errr1
- Založený: Apr 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: from nl10 6max to ???
errr1 napísal:2.
hodlas hrat 50 hodin tyzdenne 6tabling ci zlepsovat sa 20 tablovanim nl10?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tak nech to šlape gl
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Hlavne rob jednu disciplínu a nehraj aj turnaje,omahu cg,nlhe cg.
Tyzdenne odohrat 25k ruk to je mega. Musíš najprv pochopiť základné koncepty,stratégie,spoty aby sa ti dobre multitablovalo,lebo sa dostaneš do veľa spotov v session,v ktorých si nebudeš vedieť rady a dosť ťa to bude spomalovať. Tým nehovorím,že sa to nedá beatovať multitablovaním,ale musíš mať v rozličných spotoch jasno a keď sem budeš pravidelne postovať nejaké ruky,s ktorými si mal problém,tak to postupne pôjde
Tyzdenne odohrat 25k ruk to je mega. Musíš najprv pochopiť základné koncepty,stratégie,spoty aby sa ti dobre multitablovalo,lebo sa dostaneš do veľa spotov v session,v ktorých si nebudeš vedieť rady a dosť ťa to bude spomalovať. Tým nehovorím,že sa to nedá beatovať multitablovaním,ale musíš mať v rozličných spotoch jasno a keď sem budeš pravidelne postovať nejaké ruky,s ktorými si mal problém,tak to postupne pôjde
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:Hlavne rob jednu disciplínu a nehraj aj turnaje,omahu cg,nlhe cg.
najviac som kukal tie videjka, spravil som si opening range na kazdej pozicii, sirsi 3b range z CO a BTN... budem sa to snazit vsetko pekne dodrziavat a uvidim ako to pojde a myslim si ze koncepty nejsu nejak moc odlisne od turnaja, aj ked urcite su tam nejake rozdielne...
- errr1
tucniak napísal:errr1 napísal:2.
hodlas hrat 50 hodin tyzdenne 6tabling ci zlepsovat sa 20 tablovanim nl10?
no momentalne mam v plane 10 tablit nl10, a neskor na vyssich limitoch by som bol spokojny so 6 stolmi
- errr1
1886er napísal:tak nech to šlape gl
dakujem
- errr1
netreba veľmi špekulovať s light 3betovaním na NL10 imo. Na začiatok je fajn knižka od Verneera moving through uNL
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:netreba veľmi špekulovať s light 3betovaním na NL10 imo. Na začiatok je fajn knižka od Verneera moving through uNL
perfektna knizocka! diky moc:)
- errr1
Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
Hero ($18.21)
BB ($7.20)
UTG ($7.84)
UTG+1 ($10)
CO ($30.31)
BTN ($14.29)
Dealt to Hero A A
fold, UTG+1 raises to $0.30, CO calls $0.30, BTN raises to $1.40, Hero raises to $3, fold, fold, fold, BTN calls $1.60
FLOP ($6.70) Q 6 J
Hero bets $4.70, BTN calls $4.70
TURN ($16.10) Q 6 J 3
Hero bets $10.51 (AI), BTN calls $6.59 (AI)
RIVER ($29.28) Q 6 J 3 K
BTN shows K Q
(Pre 12%, Flop 19.6%, Turn 11.4%)
Hero shows A A
(Pre 88%, Flop 80.4%, Turn 88.6%)
BTN wins $27.96
- errr1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.