Implied odds

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Implied odds

Odoslaťod 1886er 01 Máj 2012 20:33

zdar. do akej miery sa pri drawoch riadite podľa implied odds? zaujímal by ma pohľad sng/mtt hráča, ale samozrejme budem rád aj za názor cg grindera
keď tak rozmýšlam, už pár mesiacov som pri hre ani len nepomyslel na implied, vždycky sa riadim len podľa pot odds. je to veľká chyba?
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Re: Implied odds

Odoslaťod Stanley VII 01 Máj 2012 20:42

Turnajová hra nieje zrovna moja doména, ale myslím, že ak neberieš ohľad na implied odds v CG, tak je to veľká chyba. Hlavne ak hráš proti nejakému spewy hráčovi alebo rybe. Proti nejakému tight weak hráčovi, ktorý ti hneď zahodí implied odds vlastne aj tak nemáš, lebo nedorovná (tam je zase dobrá fold equity). Ale ak máš na to vhodného súpera, to znamená nejakú calling machine, alebo maniaka, ktorý do toho bude mlátiť hlava nehlava bez ohľadu na karty na stole, alebo dokonca shipne all in ešte radšej, keď niekto mohol dokončiť flush, lebo sa mu to zdá ako skvelá príležitosť na vyblafovanie súpera z hry.

Aj tie implied odds sú závislé od súpera, takže niekde zohľadniť, niekde nie :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Re: Implied odds

Odoslaťod 1886er 02 Máj 2012 19:52

diki, dobre si to napísal
začnem si to viacej všímať, určite mi to neuškodí. niekedy ma to v zápale boja ani nenapadne,
asi si na moniter nalepím papierik s nápisom implied odds :vlade:
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!