Študentský účet
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Študentský účet
Dobrý deň,
Chcel by som si založiť študentský účet vo VÚB (Start konto) a chcel by som sa spýtať ako to je z vkladaním a vyberaním peňazí v herniach, som pravdaže plnoletý ale keď je to konto od 15 do 24 rokov tak či to nemá náhodou nejaké obmedzenia alebo niečo podobné. Poprípade by ste mi mohli odporučiť iné banky s ktorými máte skúsenosti, hlavne študenti.
Vopred ďakujem za odpoveď
Chcel by som si založiť študentský účet vo VÚB (Start konto) a chcel by som sa spýtať ako to je z vkladaním a vyberaním peňazí v herniach, som pravdaže plnoletý ale keď je to konto od 15 do 24 rokov tak či to nemá náhodou nejaké obmedzenia alebo niečo podobné. Poprípade by ste mi mohli odporučiť iné banky s ktorými máte skúsenosti, hlavne študenti.
Vopred ďakujem za odpoveď
- damyx
- Založený: Apr 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Študentský účet
ja mam studenstsky v SLSP, vsetko aj vedenie mam zadara. Ziadne obmedzenie pri posielani medzi uctom a hernou som nepostrehol. Samozrejme sa bavime o ciastkach 100-500 euro. Mozno pri vyssich sumach tam daco je, ale skor myslim, ze nie.
- Topolman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
slsp..mam tusim 4 roky..nikdy ani cent..vybery platby vsetko zadara..v pohode fici aj ked uz davno nejsom student
-
poldinhoo - Príspevky: 1292
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 128 krát/61 krát
čau ja vo vub robim, a je to uplne v pohode, žiadne obmedzenia, akurat vyhody že si ešte mlady tak maš to konto zadara ale inač uplne normal konto.
- marek63
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
poldinhoo, rychlo zmaz prispevok, aby Ta marek nenatrel a nezrusili Ti studentske vyhody
- trgy
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 21 krát/35 krát
poldinhoo napísal:slsp..mam tusim 4 roky..nikdy ani cent..vybery platby vsetko zadara..v pohode fici aj ked uz davno nejsom student
chvalenkar s velkym zostatkom na ucte
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Ja mam studentsky ucet u CSOB a vedenie uctu je zadarmo, ziadne poplatky, akurat na zac. skolskeho roka, treba doniest potvrdenie o navsteve skoly. Inak som spokojny, akurat raz som sa dostal do minusu par centov a stiahli mi dalsie 2€ za to, ze mi museli posielat list domov, ze som v minuse... Ale inak celkova spokojnost
- revo933
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Mna NESKUTOCNE dokaze vytocit ked potvrdzujuce sms z CSOB chodia raz za 4 dni o 2:00am.
- Tomasenko
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/2 krát
Tomasenko napísal:Mna NESKUTOCNE dokaze vytocit ked potvrdzujuce sms z CSOB chodia raz za 4 dni o 2:00am.
v TB a SLSP sa daju podrzat nocne spravy. pridu ti az rano. ako v mojom pripade, ked mi nejaky hacker o pol jednej rano vyberal ucet a sms o prevodoch prisli az rano spolu so spravou: vasa karta bola zablokovana
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.