Predstavujeme malé a stredné pokrové kluby na Slovensku: Pan

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Predstavujeme malé a stredné pokrové kluby na Slovensku: Pan

Odoslaťod admin 10 Nov 2011 17:09

Diskusia k článku: Predstavujeme malé a stredné pokrové kluby na Slovensku: Panter Poker Club Martin

Ďalším v našej sérii článkov o malých a stredných kluboch z celého Slovenska bude Panter Poker Club Martin. Je jediným pokrovým klubom v tomto meste, ale do jeho priestorov si vždy radi nájdu cestu hráči z celého Slovenska. Príjemná atmosféra, komfortné posedenie, kvalitné pokrové stoly a rôzne typy turnajov, či cash games. To všetko nájdete v Panter Poker Clube. Klub sídli na Vajanského námestí 2 v Martine. PANTER POKER CLUB vznikol v januári 2007 a od roku 2010 sa stal držiteľom Všeobecnej pokrovej licencie. Prevádzkovaný je v Dome odborov Strojár (Disco club Panter, bar 2) a otvorený denne od 17:00 hod. Keďže je pokrový klub situovaný v priestoroch populárneho disco clubu v Martine, tak už pri vstupe je zrejmé, že priestoru pre hráčov je viac než dosť. Klub ponúka svojím hráčov niekoľko barov so šarmantnou obsluhou a každý si môže vybrať zo širokého sortimentu nápojov a pochutín. V klube sa na rozdiel od väčšiny iných na Slovensku nenachádzajú žiadne hracie automaty, ruleta a podobne. Čo sa týka občerstvenia, tak objednávky vybaví ochotne personál a do 30 minút je požadované jedlo na stole. Po tejto stránke hodnotíme klub nadpriemerne. Pre fajčiarov je v klube vyhradený osobitný priestor a pri pokrových stoloch nemajú hráči dovolené fajčiť. Pokrový klub je samozrejme vybavený aj klimatizáciou, video projekciou a množstvom LCD televízorov. K dispozícii je tiež...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Predstavujeme malé a stredné pokrové kluby na Slovensku: Pan

Odoslaťod Axif 07 Máj 2013 23:35

Zije este tato herna?
Axif

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 5 krát/2 krát

Re: Predstavujeme malé a stredné pokrové kluby na Slovensku: Pan

Odoslaťod Name368 08 Máj 2013 01:23

Prosim vas, ake CG chipy tam pouzivate resp. aka je to znacka/material? bol som tam 1-2x a tie chipy su top by som moc chcel vediet z kade su.
inak aj rake je perfektny avsak aky je cap? na 1/2 sa mi pacilo ze nas ten rake nezozral avsak skoda ze je to tam zaregovane :) (mam taky pocit oproti inym miestam)
Name368

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 12 krát/2 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!