Kráľovné pokrových stolov (SVK/CZ hráčky)

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Kráľovné pokrových stolov (SVK/CZ hráčky)

Odoslaťod admin 14 Mar 2012 00:12

Diskusia k článku: Kráľovné pokrových stolov (SVK/CZ hráčky)

V dnešnej časti som sa rozhodol nahliadnuť na pokrový svet okolo nás očami pokrových hráčok zo Slovenska. Je to určite veľmi zaujímavý pohľad, a preto si ho nenechajte ujsť. Poker na Slovensku zažíva svoje najkrajšie obdobie a na tom majú veľký podiel aj dámy, ktoré poker u nás hrajú.

„Už pri príchode do pokrového klubu som sa chcela otočiť a ísť domov.“ Takto komentovala svoj prvý živý turnaj jedna moja kamarátka, ktorá sa rozhodla že si pôjde sama zahrať v piatok večer pokrový turnaj. Samozrejme nie je ľahké prekonať prvotný šok z obrovského nepomeru mužov a žien v herniach. Našťastie tento jav sa začína pomaly vytrácať a čím ďalej viac pokrových hráčok začína navštevovať slovenské kluby a kasína.

Aký je teda pohľad na pokrový večer v podaní pokrovej hráčky? Moja dobrá kamarátka Petra študuje v Prahe a rozprávala mi svoj pohľad na jeden turnaj, ktorý v Prahe absolvovala. Bolo to ešte v začiatkoch pokrového boom u nás. „Keď som vstúpila do klubu pochopila som, že dnes to bude boj o prežitie. Pohľady chlapov od automatov ma nielen vyzliekali, ale mala som pocit, že už sú myšlienkami o čosi ďalej. Objednala som si drink a čakala, čo sa bude diať. Keďže som tam bola zatiaľ jediná žena, mala som buy-in do turnaja grátis. To ma potešilo, ale na druhej strane aj zneistilo. Po vylosovaní miesta pri stole sa turnaj začal. Po pár zahodených...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!