from nl10 6max to ???

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: from nl10 6max to ???

Odoslaťod sudden 08 Máj 2012 14:57

errr1 napísal:zaujima ma aky je vaz nazor na :

UTG open 4x

BTN open 2x

setri to nejakym sposobom viac penazi, popripade je to viac profitabilnejsie?

Tak logika za tym je asi taka, ze na poziciiach kde mas silnejsie ranges otvaras s vacsim sizingom. 3,5-4x na EP je celkom standard, na CO/BTN je dobre prisposobovat podla hracov za tebou, ak mas na blindoch nejakych random regov tak sizing okolo 2,5x je v pohode, mas lepsie risk/reward ratio na stealovanie a ich callovacie/3betovacie frekvencie to nejako zvlast neovplyvni. Ak mas na blinde fish tak mozes kludne otvarat aj s vacsim sizingom - v tom pripade tvoj profit nie je zo stealovania blindov, ale hlavne z hrania postflop s rybou (vacsi pot, good for you). 2x BTN pouzivam len v specifickych pripadoch, ak blindy extremne vela 3betuju pripadne tam sedi nejaky "pro" shortstacker, ktory casto reshovne.

haman napísal:UTG: na NL10 som otvaral UTG 3,5x, na NL20 uz len 3x (tam uz hraci nemaju take VPIP, takze sa ti malokedy stane, ze hras multiway pri 3x open)

Tam vobec nejde o to, ze otvaras viac lebo nechces dostat cally za sebou :) Myslim, ze callovanie ludi za tebou vobec neovplyvni ci das 3x alebo 3,5x.
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod tucniak 08 Máj 2012 16:34

mmm tka berem spat bolo uz neskoro:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod obivano 08 Máj 2012 18:12

errr1 napísal:Obrázok

my hourly :Bravo: :Yahoo!:

si za vodou :D
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod errr1 08 Máj 2012 19:48

obivano napísal:
errr1 napísal:Obrázok

my hourly :Bravo: :Yahoo!:

si za vodou :D

zacnem krmit holuby :D
errr1

Založený: Apr 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod VNPK 08 Máj 2012 21:55

To jsi na tom jeste dobre :D Me se jednu podarilo toto a prvne jsem si rikal, ze se nejak pokazilo nacitani hand ci co:D
Obrázok
A to jsem session zaviral, s pocitem tak 4 BI plus :D.
Obrázok používateľa
VNPK

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 1 krát/20 krát

Odoslaťod errr1 09 Máj 2012 20:55

no skoda ze v table ninji neni mozne nastavit rozny betzising z pozicii... lebo pri tolkych stoloch, upravovanie toho sizingu by mi zobralo vela sil a casu potrebneho na dolezitejsie veci... skusim napisat na support tableninji ci nerozmyslaju o takejto vecicke...
alebo nevie niekto ci neexistuje na to daky script... hmm...

a vlastne ani neviem ci mi to prinesie viac uzitku na tychto limitoch... sice neplanujem sa na nich nejako dlho zdrziavat :)
errr1

Odoslaťod errr1 09 Máj 2012 21:03

dneska, dve minikratucke sessky... a po predoslych dnoch dost nezvycajny pocit z toho ze vyhravam 70% a viac percentne situacie, az som sa prelakol a normalne som sa bal hrat dalej.... :shock: :crazy: no co k tomu dodat...

Obrázok

hodku si oddychnem a pustim sa este do toho :)

btw, nainstaloval som si vcera do mobilu pokemon yellow a zajebkal som na tom uz vyse 10 hodin cisteho casu:D:D:D

ale zas pikachu level 35 a 4 odznaky!

Obrázok
errr1

Odoslaťod errr1 10 Máj 2012 00:50

tak este som sa predsa len odlepil od tych pokemonov... lebo som si kukol navod a je to fakt este nadlho... az ma to odradilo...
aspon sa mozem zase naplno venovat pokru :)))

Obrázok
errr1

Odoslaťod sudden 10 Máj 2012 01:47

Preco hravas tak vela stolov ? Nevidim v tom ziadne vyhody na uNL. Podla mna je velmi malo ludi, ktori su schopni poriadne rozmyslat, ucit sa a zlepsovat pri velkom pocte stolov. Na druhu stranu je na micrach dost vela multitablujucich nitov, ktori sa nikdy nikam neposunu jednoducho preto, ze to nevedia hrat a miesto rozmyslania len klikaju a trenuju svoje leaky k uplnej dokonalosti. To len tak btw na vystrahu :D

Za tento príspevok od sudden poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod errr1 10 Máj 2012 07:00

sudden napísal:Preco hravas tak vela stolov ? Nevidim v tom ziadne vyhody na uNL. Podla mna je velmi malo ludi, ktori su schopni poriadne rozmyslat, ucit sa a zlepsovat pri velkom pocte stolov. Na druhu stranu je na micrach dost vela multitablujucich nitov, ktori sa nikdy nikam neposunu jednoducho preto, ze to nevedia hrat a miesto rozmyslania len klikaju a trenuju svoje leaky k uplnej dokonalosti. To len tak btw na vystrahu :D

no je ich tam pozehnane, chlapcov co si to pomylili s fullringom... 13/10 a 17/14, 19/16..... mam ich oznacenych asi milion... niesom si isty ci vobec daky z nich ma profit... uplne sa im na stoloch vyhybam a hladam fishe... a skusal som hrat aj 8 aj 12 stolov, a neni tam ziadny rozdiel v mojej hre, akurat viac cakam a menej fishiek na stoloch...

momentalne na tychto mikrach idem pekne hore, mozno uz na nl50 moja strategia nebude az taka profitabilna a budem musiet hrat menej stolov a viac sa sustredit... uvidime
errr1

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 38 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!