Stratégia pre hru Omaha High-Low (15. časť): Sit-and-go (zač

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Stratégia pre hru Omaha High-Low (15. časť): Sit-and-go (zač

Odoslaťod admin 24 Nov 2011 15:50

Diskusia k článku: Stratégia pre hru Omaha High-Low (15. časť): Sit-and-go (začiatočníci - MTT a SNG)

V tejto časti si popíšeme jeden z najobľúbenejších formátov pre pokrové hry. Jedná sa o Sit-and-go turnaje. Keďže práve SnG turnaje majú presne určený počet hráčov a dajú sa hrať v mnohých variantoch a limitoch, každý hráč si môže nájsť taký typ, ktorý mu bude vyhovovať.
Poznámka: Sit-and-go, ďalej v texte bude označené skratkou SnG.
SnG Heads Up stratégia
Súboje jeden na jedného sú vo svete omahy hi-low veľmi obľúbené. Pre začínajúcich hráčov by som doporučil hrať tieto SnG v pot-limite a z čo najvyšším počtom žetónov. Na začiatku hry by ste si mali súpera trochu „oťukať“, aby ste sa lepšie v hre orientovali. Od začiatku sa snažte vnútiť súperovi svoju hru. Typy kariet, ktoré by ste mali hrať, si musí každý hráč prispôsobiť svojej hre. Nikdy by ste nemali vstupovať do hry bez „A“ na ruke. Rovnako by ste mali mať na ruke kartu, ktorá bude orientovaná na obe polovice banku. V praxi to znamená, že aj karta typu A-7-T-J je v heads-upe silná. Mňa prax naučila, že úplne najlepšie je vstupovať do hry z kartou obsahujúcou A-(2-5) a k tomu pár.
- Hrajte do posledného chipu a nikdy sa nevzdávajte!- Váš súper je porazený, až keď mu neostane ani jeden žetón!- Aj malá strata koncentrácie vás môže stáť celý turnaj!- Vždy sa sústreďte iba na svoju hru! SnG na jednom stole (6max, 9max) Hra na jednom stole, by sa dala...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!