keso26 napísal:..ultratesne to bolo len kvoli tomu, ze sme to chceli nechat napisave
kdyby jsi nekecal

keso26 napísal:..ultratesne to bolo len kvoli tomu, ze sme to chceli nechat napisave
APminer napísal:keso26 napísal:..ultratesne to bolo len kvoli tomu, ze sme to chceli nechat napisave
kdyby jsi nekecalMEGA LUCKER vlade prezil 3x svoju smrt (2x mu to bylo vysvetlovane v celkovem casovem horizontu cca 2,5 hodinova prednaska
) a 1x jsem mu ja dovolil 3 outovy river a ani mi za to nikdo z vas nepodekoval
keso26 napísal:..vlado ma fajnovu karmu, imo bad play z tvojej strany hrat proti nemu, si sa jednoducho neprisposobil a bol si za to potrestany
APminer napísal:keso26 napísal:..vlado ma fajnovu karmu, imo bad play z tvojej strany hrat proti nemu, si sa jednoducho neprisposobil a bol si za to potrestany
pro mne NO PROBLEM, vis, ze PP.sk(aj jsem ho prece reprezentoval
) ale druhy Pavel B. to nejak nemohl rozchodit
ale aspon podekovat nejakym panackem nekdo z vas mohl
hegides napísal:.kam tento svet speje... jedni su luckeri, a ti starsi, ktori by mali ist prikladom su zas alkoholici
APminer napísal:hegides napísal:.kam tento svet speje... jedni su luckeri, a ti starsi, ktori by mali ist prikladom su zas alkoholici
1. jsem nejak moc drzej![]()
2. jsi moc mladej a nezkusenej - "nejakej ten panacek" = boj proti arteroskleroze (nebo co to je) a bacilum a virusum
hegides napísal:.tak to aby som nechal zaucit od tych skusenejsich nabuduce
APminer napísal:hegides napísal:.tak to aby som nechal zaucit od tych skusenejsich nabuduce
OK, snaz se a v Pardubicich ti dame skoleni
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.