rafi napísal:APminer napísal:a dost !!!
GAME ABORTED - TheNapoleon vs. ApikCZ - Game has been aborted by the server.
nezacali ste hrat,
to ani neslo, aborted bylo rychlejsi ...
rafi napísal:APminer napísal:a dost !!!
nezacali ste hrat,
APminer napísal:rafi napísal:APminer napísal:a dost !!!
nezacali ste hrat,
to ani neslo, aborted bylo rychlejsi ...
Napolleon napísal:ja to už tiež kašlem... snažíme sa to odohrať... stále si posielame výzvy a akosi to nejde... neviem čím to je ale stále sa vraciam k návodom a robím to podla nich... stále nič... už na to kašlem... dajte mi aj 2. kontumáciu kľudne a som mimo turnaja... nevadí
všetkým
rafi napísal:Napolleon napísal:ja to už tiež kašlem... snažíme sa to odohrať... stále si posielame výzvy a akosi to nejde... neviem čím to je ale stále sa vraciam k návodom a robím to podla nich... stále nič... už na to kašlem... dajte mi aj 2. kontumáciu kľudne a som mimo turnaja... nevadí
všetkým
chyba nie je na chess.com, ale u jedneho z vas.... s tym mi moc neurobime
rafi napísal: ... skuste to odohrta niekde inde: kurnik, ...
APminer napísal:rafi napísal:Napolleon napísal:ja to už tiež kašlem... snažíme sa to odohrať... stále si posielame výzvy a akosi to nejde... neviem čím to je ale stále sa vraciam k návodom a robím to podla nich... stále nič... už na to kašlem... dajte mi aj 2. kontumáciu kľudne a som mimo turnaja... nevadí
všetkým
chyba nie je na chess.com, ale u jedneho z vas.... s tym mi moc neurobime
ee, 2x Aborted - a to nebylo ani 10s od naskoceni ....rafi napísal: ... skuste to odohrta niekde inde: kurnik, ...
lol, v kurniku NEEEE, slepicince jsou vetsinou melirovane a blbe se s nimi tahne ..
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.