Diablo 3
Re: Diablo 3
takto hlupo a nic nechapajuco som sa citil aj ked som pred rokmi prvy raz zavital na pokrove fora
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
si mi nalozil na svoju obhajobu som to skor myslel ako otazku, ze ci by nahodou s tymi skillmi to nepomohlo a urcite som nechcel radit s nulovymi skusenostami aj ked to tak mozno vyznelo
- Martell17
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 18 krát/5 krát
Myslim, ze sunwu to mysles skor na seba, lebo ja tiez mam dojem, ze cely tento thread snad ani nie je po slovensky, kedze diablo som videl len na obrazku, aj to ako recenziu v casopise Level v rocniku asi 97/98....
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
jj, ako pise Rimmer, to som myslel na seba moja schopnost porozumenia pisanemu textu v tomto vlakne dostava zabrat
btw to tu nikto nehrava normalne hry, napriklad Total War?
btw to tu nikto nehrava normalne hry, napriklad Total War?
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
buschle nie je potom trochu lepsie pouzivat primary magic missile kvoli temporal flux? ako osobne pouzivam zatial toto na 57, energy armor naozaj len ked ma boss 1-shotuje
http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... aXc!aZaacZ
disintegrate sa budem len nerad vzdavat, je to fun rovnako electrocute s chain lightning je dost useful v kombinacii s prodigy, mam kopec arcane power stale..verim tiez, ze na inferne to budem musiet kompletne prerobit
btw. kolko stackujes teraz resist all? nie je lepsie mat resisty ako stackovat vital? (co sa nevylucuje ale nezaplatis ten gear asi)
http://us.battle.net/d3/en/calculator/w ... aXc!aZaacZ
disintegrate sa budem len nerad vzdavat, je to fun rovnako electrocute s chain lightning je dost useful v kombinacii s prodigy, mam kopec arcane power stale..verim tiez, ze na inferne to budem musiet kompletne prerobit
btw. kolko stackujes teraz resist all? nie je lepsie mat resisty ako stackovat vital? (co sa nevylucuje ale nezaplatis ten gear asi)
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
neviem no hovorim odkedy padne skelleton king na inferne je to dost zle a od act2 ti dava trash instanty a je jedno co mas ake resisty a hp asi a to nehovorim kolko ma HP trash asi jak yellow elita na na normal mode.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
jop po SK na inferne to zacina byt dost hard, niektore elite packy proste neviem dat (vortex/mortar/jailor/invulnerable a podobne), resp. hocijaka kombinacia fast mob so stunom (jailor, frozen, waller), mortar a nejaky shield (invulnerable, shielding)
-
buschle ako davas act3? ja budem musiet asi nafarmit zopar mil. na lepsi gear..dost nakladacka
-
dostal som novy notas, diablo mi uz dva tyzdne tvrdne na policke tak je na case ho vyskusat
celkom sa tesim, nie len z toho dovodu ze si po dlhom case nieco zahram ale zachrani ma to aspon an chvilu pred bustnutim
celkom sa tesim, nie len z toho dovodu ze si po dlhom case nieco zahram ale zachrani ma to aspon an chvilu pred bustnutim
- Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
- dzejkej
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
aj v diable mozes bustnut ked kupujes vela v RMAH (real money auction house)
alebo si lucker ako buschle a nagrindis a predas za kopec $$$
alebo si lucker ako buschle a nagrindis a predas za kopec $$$
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.