CG coaching nl5-nl25
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
CG coaching nl5-nl25
Zdravím. Chcel by som sa spýtať či tu niekto ponúka coaching na cashgames, moj roll nie je moc vysoky, asi 25-30 BI, nemam ani ziadnu silnejsiu vzorku (hraval som hlavne SNG mtt). Prosim detaily do PM, urcite by sme nejaky schodny deal vymysleli,casu na hru a studium mam plno, ale chcel by som mat niekoho kto by mrkol na moje slabiny v hre. Dakujem, pekny vikend prajem .
- pako142
- Založený: Máj 2012
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Re: CG coaching nl5-nl25
Aaaa ak som hodil temu do zlej sekcie,tak sa ospravedlnujem ,som tu novy,tak sa rozhliadam.
- pako142
Moj osobny nazor je, ze na tieto limity nepotrebujes coaching. Plus je tu problem s tym, kolko by si bol ochotny venovat coachovi, kedze by to mal byt niekto, kto hra vacsie limity a jeho hodinovka bude o nieco vyssia, ako si predstavujes.
Podla mna treba zo zaciatku hlavne studovat a vela hrat a ked odohras dostatocne velku vzorku (100k hands?) a budes na uNL breakeven, tak potom je mozno cas vyhladat odbornu pomoc
Dovtedy radim studovat, hrat, zapajat sa do diskusie a postovat handy.
Podla mna treba zo zaciatku hlavne studovat a vela hrat a ked odohras dostatocne velku vzorku (100k hands?) a budes na uNL breakeven, tak potom je mozno cas vyhladat odbornu pomoc
Dovtedy radim studovat, hrat, zapajat sa do diskusie a postovat handy.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Je mi jasné že coaching nie je lacná záležitosť, skôr som chcel spraviť nejaký deal typu že by mi coach pomohol v mojej hre, po určité limity, a potom, po určitú dobu by som mu to platil určitým % zo zisku. Viem že na 2+2 takéto dealy ľudia ponúkajú občas, ale najskôr som chcel skúsiť či by sa ma neujal niekto zo slovenska/čiech.
- pako142
pako142 napísal:Zdravím. Chcel by som sa spýtať či tu niekto ponúka coaching na cashgames, moj roll nie je moc vysoky, asi 25-30 BI, nemam ani ziadnu silnejsiu vzorku (hraval som hlavne SNG mtt).
.preco sa chces presunut na cg?
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
v podstate si myslim ze casova narocnost je priblizne rovnaka,ale ze v dlhodobom spektre to bude asi viac vynosnejsie, tieto turbo sng su dobre, ale ked miestami vidim co tam ludia dokazu tak mi vrie krv :-)
- pako142
.casova narocnost osvojenia si poznatkov a skillu? ak ano, tak urcite nie.. sngs su omnoho jednoduchsie, avsak co sa tyka vyhliadok do buducnosti s tym mas pravdu ze cash je lepsia volba.. Napriek tomu si vsak nemyslim ze je to vhodna volba pre zaciatocnikov a to s tou krvou je len o mindsete, co je minimalne polovica uspechu.. gl
-
nie nemyslel som osvojenie si poznatkov a skills , myslel som hranie samotne... ak hram 8 hodin cg a hram 8 hodin cg,myslim ze cg su lepsie. ano jasne sng su jednoduchsie, preto sa chcem naucit cg
- pako142
.v tom pripade super, koniec koncov je to ten spravnejsi pristup takze este raz gl a nevzdavaj to
-
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.