Klobasa na Titan pokri
no
minimalne to co sme tam vlozili by vratit mali...ci uz to rozdelia pre najlepsich, alebo pre vsetkych co zostali v hre, alebo vratia kazdemu vklad...
podla mna moznost ze nevratia nic tu nie je...v najhorsom ich budeme kontaktovat
podla mna moznost ze nevratia nic tu nie je...v najhorsom ich budeme kontaktovat
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
titan pripsal prachy
ted koukam na titan a pripsali z klobasy nejaky prachy a rekl bych ze to je vic nez vklad, alespon v mem pripade ... byl jsem tusim treti a jsem plus cca 11,5 usd
- DuSheen
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
titan
Pre toto som sa vysral na cely titan, asi pred mesiacom rozohranu kvalifikaciu na 500 000 GIVEAWAY , bolo nas uz len 19, ja som bol 6 a prvych 10 malo vstupenku na turnaj, herna sa zasekla a mne vratili 900 titan points, mohol by som to osrat
- tazicek
vidim to aj ja
takze klobasu prerozdelili cash pre hracov co ostali a na ten sit and go mi vyplatili prve miesto za poziciu ktoru som mal pri preruseni
- pavjan
roy, vlade
deje sa nieco so siltovkou?
uz je nejako dlho na ceste:)))
uz je nejako dlho na ceste:)))
- rafi
- Poďakoval/li: 6 krát/6 krát
klobaskari
na titane mate turnaj dotovany titanom o 21-00...225 dolarov v banku, na to aby sa zacalo sa este potrebuje prihlasit 6 hracov...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.