Spúšťame predajňu kníh: Skvelé knihy preložené do Českého ja

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Spúšťame predajňu kníh: Skvelé knihy preložené do Českého ja

Odoslaťod admin 20 Jún 2012 17:12

Diskusia k článku: Spúšťame predajňu kníh: Skvelé knihy preložené do Českého jazyka

Prišlo letné obdobie, všetko sa točí okolo WSOP, a tak sa strategické články z našej stránky vytratili. Pre všetkých ktorí sa chcú vzdelávať sme však pripravili obchod so známymi knihami v Českom preklade, ako: Techniky FBI v pokeru, Online CASH GAME, Poker jako byznys, Jak vyhrávat pokerové turnaje, 1.. Medzi autormi kníh preložených do Českého jazyku sa nachádzajú také mená, ako Joe Navarro, Phill Hellmuth, Dusty Schmidt, Scott Brown, Paul Hoppe a Jonathan Little. Aj to svedčí o ich kvalite. Asi málokto z nás pochybuje o tom, že sa môže stať skvelým hráčom bez akéhokoľvek štúdia, napriek tomu, že je talent. Na kvalitnú hru je potrebné tak hrať, ako aj študovať teóriu. Ak si chcete jednu z dole uvedených kníh objednať, musíte nám zaslať potrebné údaje na pokerknihy@pokerportal.sk. Potrebujeme vedieť:
- názov knihy,
- meno a priezvisko,
- adresa + PSČ. Platba: Knihy budeme zasielať na dobierku podľa dole uvedených cien + poštovné a balné. Pre Slovenskú republiku je to podľa cenníka Slovenskej pošty €1.8+€0.4, čiže €2.2 a do Českej republiky €4.3+€0.4, čiže €4.7. Knihy budú odosielané vždy v utorok okolo obeda. Upozornenie: Nižšie uvedené 4 knihy predávame my, teda pokerportal.sc. Nič iné nepredávame. Naša predajňa kníh nemá nič spoločné s
Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Spúšťame predajňu kníh: Skvelé knihy preložené do Českého ja

Odoslaťod Name368 22 Jún 2012 11:52

Zdravim
Mal by som zaujem o 3 knihy okrem tej FBI lebo tu uz mam :)
Vedel by mi prosim niekto poradit ze ktora je dobra/zla resp. nejaku radu kto by si co kupil?
Hlavne sa rozhodujem medzi "Poker jako byznys" a "online cash game" (ci jednu alebo obe)(som live cg hrac a snazim sa aj online :D )
Dakujem pekne za odpovede.
Name368

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 12 krát/2 krát

Odoslaťod Zeltzn 22 Jún 2012 12:18

Poker jako byznys je TOP. Mám tiež český preklad a vrele ju odporúčam ;)

Za tento príspevok od Zeltzn poďakovali :
Name368
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod Dodulko 23 Júl 2012 18:40

Zeltzn napísal:Poker jako byznys je TOP. Mám tiež český preklad a vrele ju odporúčam ;)

objednal som si :) keď tak odporúčaš :)
Dodulko

Založený: Feb 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod stafoSK 31 Júl 2014 18:00

Vedel by niekto ci je v cestine kniha: Na rivri pride eso? Neviem ci je to presny nazov.
dakujem
stafoSK

Založený: Mar 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod samSI_621 31 Júl 2014 20:06

stafoSK napísal:Vedel by niekto ci je v cestine kniha: Na rivri pride eso? Neviem ci je to presny nazov.
dakujem

myslim ze myslis tuto....
http://www.vesely-drak.sk/produkty/knih ... the-river/
dal som ti zrovna link na kupu..ale ked tka si najskor precitaj recenziu.. a mozno najdes aj niekde inde v predaj lacnejsie...a samozrejme je v cestine.. :)
samSI_621

Založený: Aug 2013
Poďakoval/li: 5 krát/0 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!