ci to je myslene ako instruktazne video, leakfinder alebo nieco medzi
Sam neviem :/ To som sa mal asi este pred samotnym natacanim rozhodnut, vsakze?
Je to nieco medzi zrejme.
78s
No, dovolil som si spravit PokerStove, nitovi (iba 100ruk, ono sa neskor ukazalo, ze je to obycajna fish!
) som dal nejake comba AA ako slowplay, nejake comba QQ, vsetky JJ-99 a AKo (AKs som mu dal cold 4bet) a vsetky AQo + KQs. Moze tam toho flatovat ovela viac, ale tak toto je moj tight odhad.
Fesaka mozno vidiet v printscreene. Z cisiel je uplne jasne, ze nit nas oboh crushuje (moju celu range ani nehovoriac
) ale kedze nitka dvakrat checkla, fuckt nevidim velmi casto, ze tam ma nieco sweet. Cely spot je teda o regovi, o ktorom si nemyslim, ze je najaky obzvlast dobry. Hlavne si o nom vobec nemyslim, ze 'herocallne' Jx (co by tu mal takmer vzdy). Spot je zly preto, lebo nic nerepujem a priemerne dobry reg ma snapne so showdown value ale pokial to fesak neda s bluffcatchermi, tak som happy.
AJo
Flop raise by ma az tak netrapil, uznavam, ze turn raise vyzera o dost viac scary, ale vobec by ma neprekvapilo, keby tam raisoval aj dost bluffov. Podla sizingu co som zvolil, by som to uz zrejme nedokazal zahodit. Nemysllim si, ze je az tak tight, ze by som mal.
TJo
2barrely na hrane skutocne su. Mali to byt totizto barrely 3. Ku cti mi sluzi, ze som dlho tankoval a chcel som vypalit, ale neurobil som tak co je chyba. Vo videu sice drzal Ax a nikdy by nefoldol ale stale si myslim, ze je to profitable 3barrel. Cbet je profitablny uplne bez debaty, 2barrely je imo blunder.
KJs
Ano, sizing je priserny (to som tusim aj priamo vo videu spominal) Mal byt ovela nizsi, taky, ako hovoris.
ATo
podla mojich vypoctov, mam vacsinu casu 29-31% a fold equity 50%+ tiez casto. Ono sa clovek do takychto veci viem dost zamotat. Povedzme, ze 3bet je +EV (pre instruktazne potreby) ak dostaneme 4bet, situaciu to samozrejme meni a teraz v podstate hrame uplne novy spot, kde uz su nejake deadmoney z predchadzajucej +EV lajny a nasim cielom je teraz znovu uhrat aspon to BE a to si myslim, ze uhrame vzdy, nakolko bez history nebude callovat ani 4betovat wide for value a viem o nom, ze je celkom ok a ma 4bet/fold range. Ale urcite to nie je nejaky fistpump happy shove na ktory cakame 200 ruk, tak nejak to vyslo z dynamiky, tym ako crazy som hral a ze som hned predchadzajucu ruku tam bol znovu zas cely nalezeny, NL50 regovia maju kratke rozbusky, vratane mna
Thx za pozretie!