Klobasa na Titan pokri
Re: Re: dobre
aspon ti dal niekto "darek" nie ako mne vitaz... :-||
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
Re: Re: dobre
No lepsi, než nějaký finský freeroll :-D
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: Re: dobre
No jo, ale mne to je lito ... jenže 72 je all-in kombinace naší rodiny, tak jsem prostě musel ....
-
RankXaroth - Príspevky: 199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: ..dont forget, utorok, 21.15h, Titan poker, $5+0,5 a $25, 5k
Dakujem vsetkym zucastnenim a som velmi rad ze sa mi to podarilo zorganizovat ,verim ze buduci tyzden sa nas zide viac , a tesi ma ze ste sa pobavili ;-)
p.s. na margo mojej hry : bol som deprimovany a otraveny z hlupej porazky [tesne po zahajeni klobasky ] na $10k Guaranted tour na ktorom som cely cas viedol hracske pole ,ale taky je poker GL ALL ;-)
p.s. na margo mojej hry : bol som deprimovany a otraveny z hlupej porazky [tesne po zahajeni klobasky ] na $10k Guaranted tour na ktorom som cely cas viedol hracske pole ,ale taky je poker GL ALL ;-)
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Re: ..dont forget, utorok, 21.15h, Titan poker, $5+0,5 a $25
jo , aby sme nezabudli na odmeny :-D
Ranku moj mail je gusniconelo@gmail.com ozvy sa o dohodneme tych 5 Kg klobasky ;-)
a mr.allsam ne sa ozve za moje odovzdane chips .poslem aj tu siltacku p.s. zhltol som ti to aj s navyjakom , pekne zahrane *THUMBS UP*
Ranku moj mail je gusniconelo@gmail.com ozvy sa o dohodneme tych 5 Kg klobasky ;-)
a mr.allsam ne sa ozve za moje odovzdane chips .poslem aj tu siltacku p.s. zhltol som ti to aj s navyjakom , pekne zahrane *THUMBS UP*
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Re: Re: Kua
Vcera to byla opravdu dobra zabava, Klobaska nezklamala :-) Jeste, ze jsem mel tak nahlas bedynky - regulerne jsem usnul a probudilo mne az susteni karet pri rozdavani *JOKINGLY* Ale prvni dve, tri partie to jsem hrube nechapal co se deje, takova dezorientace, to jsem jeste nezazil :-D
-
acvonmilan - Príspevky: 1537
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: utorok
Ja uz som tam :)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.