Celebrity Poker Tour nedávno ukončila prvý polrok veľkým freerollom o 1,500,000CZK, do ktorého sa kvalifikovali aj slovenskí hráči. Za šesť mesiacov sa najviac bodov podarilo nazbierať práve Milanovi Lohnickému, ktorý sa tak kvalifikoval ako najlepší z SK. Napriek tomu, že sa mu nepodarilo dokráčať až na finálový stôl, v hre vydržal najdlhšie spomedzi svojich krajanov.
S Milanom som sa stretla, ako inak, medzi pokrovými stolmi, počas turnaja CPT v Golden Vegas Bratislava a trošku ho vyspovedala. Výsledok Vám prínášam v krátkom rozhovore:
PP: Ahoj Milan, povedz nám niečo o sebe
ML: Ahoj, som šťastne rozvedený, mám dve dospelé deti, 50r a žijem v Bratislave
PP: Čím sa aktuálne živíš?
ML: Poker hrám celkovo už 7 rokov a z toho 4,5r sa živím len takto. Zatiaľ celkom úspešne.
PP: Tvoje okolie vie čím sa živíš? Ako na to reagujú? Majú ťa za gamblera?
ML: Okrem mojej exmanželky to všetci akceptujú. Gamblerom človeka asi začnú nazývať až ked sa dostane na dno, a tam sa ja nechystám :)
PP. No to snáď nie. Ako si sa pred 7 rokmi k pokru vlastne dostal:
ML: Klasický príbeh. Cez online a potom cez kamarátov k live hre. Neskôr som sa v tejto oblasti aj zamestnal. Robil som dealera v starom Alline, v 23-ke a neskôr v pokladni v Redute. Odkedy som tam dal výpoveď je poker mojim jediným zamestnaním.
PP: Takže...
Zobraziť celý článok