[CG] NL4 set na boarde so 4 kartami vo farbe
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] NL4 set na boarde so 4 kartami vo farbe
Ongame Network $0.02/$0.04 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 1818998
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $3.32 (47/13/06/15 ruk)
CO: $3.08 (38/6/6/16 ruk)
BTN: $4.20
Hero (SB): $3.74
Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with 3 3
CO calls $0.04, 1 fold, Hero calls $0.02, BB checks
myslim ze standard s trojkami
Flop: ($0.12) 4 3 T (3 players)
Hero bets $0.08, BB calls $0.08, CO raises to $0.22, Hero calls $0.14, BB calls $0.14
ten call bola snaha udrzat aj druheho tipka v hre,bol by tam lepsi raise?
Turn: ($0.78) 2 (3 players)
Hero checks, BB checks, CO bets $0.40, Hero calls $0.40, BB folds
turn prisiel aky prisiel,callujem s umyslom na riverbet polozit
River: ($1.58) A (2 players)
Hero checks, CO bets $0.80, Hero folds
mna zaujima co sa dalo zahrat inak,ako by ste to hrali vy?
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $3.32 (47/13/06/15 ruk)
CO: $3.08 (38/6/6/16 ruk)
BTN: $4.20
Hero (SB): $3.74
Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with 3 3
CO calls $0.04, 1 fold, Hero calls $0.02, BB checks
myslim ze standard s trojkami
Flop: ($0.12) 4 3 T (3 players)
Hero bets $0.08, BB calls $0.08, CO raises to $0.22, Hero calls $0.14, BB calls $0.14
ten call bola snaha udrzat aj druheho tipka v hre,bol by tam lepsi raise?
Turn: ($0.78) 2 (3 players)
Hero checks, BB checks, CO bets $0.40, Hero calls $0.40, BB folds
turn prisiel aky prisiel,callujem s umyslom na riverbet polozit
River: ($1.58) A (2 players)
Hero checks, CO bets $0.80, Hero folds
mna zaujima co sa dalo zahrat inak,ako by ste to hrali vy?
- Divoch
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 25 krát/0 krát
Re: [cg N4] set na boarde so 4 hartami vo farbe
ja by som to pf raiseol, na flope 3betol lebo je tam fd, udrzat oboch typkov v hre na takom boarde si nemyslim ze je dobre.
- Za tento príspevok od DevilMayCry poďakovali :
- Divoch
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Nieje ten PF raise vyhadzovanie penazi? kolkokrat trafim set, ked nie vzdy su tam ovekarty a cbetom proti dvom to malokedy zoberiem...
- Divoch
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 25 krát/0 krát
Devil, raisovanim malych parov OOP proti hentakym moronom vyhadzujes peniaze z okna. Ak je to limpovany pot, tak idem bet pot na flope a na raise to tlacim, pretoze chalan sa tam moze blaznit s FD alebo s TP a ak pride na turn overkarta, tak ti uz nemusi zaplatit to co na flope.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Divoch napísal:Nieje ten PF raise vyhadzovanie penazi? kolkokrat trafim set, ked nie vzdy su tam ovekarty a cbetom proti dvom to malokedy zoberiem...
ako vies ze budes cbetovat do dvoch hracov? podla mna je ok v 6-maxe sem tam aj raiseovat male PP OOP. Zalezi od stola. Ziadny shortstack, pasivny stol, ako super casto folduje na cbet. Slusnu value potom vytiahnes betovanim suchych boardov. Nie som ziadny pokerguru ale tak mozno to dava nejaku logiku.
@Chlpo: podla coho sudis ze chlapici su moroni? Snad nie po 16tich rukach
-
Re: [CG] NL4 set na boarde so 4 kartami vo farbe
nedavno sme tu preberali, ze raisovanie mall pocket parov preflop je vynosnejsie ako limpovanie.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
To raisovanie preflop by som nevidel cierno - bielo.
Po raise pot znacne narastie. Male zvacsenie potu moze na riveri znamenat velmi velky rozdiel vo vyslednej velkosti potu a dostanes iniciativu, ktoru mozes vyuzit na vybranych suchsich texturach cbetovanim so ziskom. Jasne, ze casto na flope tak akurat check/foldnes a potom vzdy stratis tie extra bb, co si investoval.
Na druhej strane mozes checknut a pot je mensi, co je mensia pociatocna investicia, ktoru mozes dohnat velkym betovanim/overbetovanim a leadovanim na niektorych boardoch. Len Tvoje leady budu asi o nieco menej efektivne a overbety mozu odstrasit fishky.
Ziadna zo stran nemoze IMO povedat, ze jedna z hier je jasna cesta a druha je uplna blbost, kym si neda pracu zohladnit podstatne viac faktorov ako ma vlastne k dispozicii .
Toto je, bohuzial, v pokri casto. Kedze mame obmedzene informacie, tak je casto narocne az nemozne najst top liniu. Dolezite je ale vzdy mat predstavu, preco ste si zvolili liniu, ktoru ste si zvolili a ako z nej dostat maximum.
Takze ak checkujete pred flopom a trafite, tak nehrajte bezdovodne tricky a betujte proti hracom solidne sumy a ak ste raisovali a pride vhodny board, tak vyuzite svoje iniciativu, pretoze ona + textura casto vyprodukuje dostatocnu fold equity, ktora offsetuje fakt, ze mame vacsinou 2 outy na zlepsenie .
Po raise pot znacne narastie. Male zvacsenie potu moze na riveri znamenat velmi velky rozdiel vo vyslednej velkosti potu a dostanes iniciativu, ktoru mozes vyuzit na vybranych suchsich texturach cbetovanim so ziskom. Jasne, ze casto na flope tak akurat check/foldnes a potom vzdy stratis tie extra bb, co si investoval.
Na druhej strane mozes checknut a pot je mensi, co je mensia pociatocna investicia, ktoru mozes dohnat velkym betovanim/overbetovanim a leadovanim na niektorych boardoch. Len Tvoje leady budu asi o nieco menej efektivne a overbety mozu odstrasit fishky.
Ziadna zo stran nemoze IMO povedat, ze jedna z hier je jasna cesta a druha je uplna blbost, kym si neda pracu zohladnit podstatne viac faktorov ako ma vlastne k dispozicii .
Toto je, bohuzial, v pokri casto. Kedze mame obmedzene informacie, tak je casto narocne az nemozne najst top liniu. Dolezite je ale vzdy mat predstavu, preco ste si zvolili liniu, ktoru ste si zvolili a ako z nej dostat maximum.
Takze ak checkujete pred flopom a trafite, tak nehrajte bezdovodne tricky a betujte proti hracom solidne sumy a ak ste raisovali a pride vhodny board, tak vyuzite svoje iniciativu, pretoze ona + textura casto vyprodukuje dostatocnu fold equity, ktora offsetuje fakt, ze mame vacsinou 2 outy na zlepsenie .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
haman napísal:nedavno sme tu preberali, ze raisovanie mall pocket parov preflop je vynosnejsie ako limpovanie.
Kde sa to, please, preberalo? Rad by som sa pozrel .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
DevilMayCry napísal:@Chlpo: podla coho sudis ze chlapici su moroni? Snad nie po 16tich rukach
Ak hra niekto NL4 bez full stacku a po 16 handach ma staty 47/13 alebo 38/6 tak je to crystal clear ryba, na to viac dokazov netreba
haman napísal:nedavno sme tu preberali, ze raisovanie mall pocket parov preflop je vynosnejsie ako limpovanie.
Predpokladam, ze to nebolo v situacii kedy sme oop, velmi casto 3 way proti dvom rybam.
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
sudden napísal:Ak hra niekto NL4 bez full stacku a po 16 handach ma staty 47/13 alebo 38/6 tak je to crystal clear ryba, na to viac dokazov netreba
no urcite ma na to velky nabeh
-
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.