Savana Puma by Zajac
Re: Zajacek´s French Blog
Presiel tyzden. Prosim o status report o pokracovani Tvojho chudnutia!
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kedze som v sobotu neodolal na party u sefa a zjedol aj co to grilovane + 3 pivá, tak som dukanovu dietu zrusil a nabehol od pondelka na vase navrhy, snazim sa jest viackrat denne ale v malych porciach a hlavne normalne jedlo, ziadne vyprazane veci a podobne a do toho dost beham + nejake to fitko, s vahou neviem ako, chcem sa odvazit az na konci mesiaca, ale isto mi to robi dobre, lebo uz sa necitim byt taky nafuknuty, brucho este je vidno, ale uz to nie je jak keby som bol tehotny :-). Som v praci na mobile, vecer napisem viac :-)
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
V zivote som na mobile nenapisal tolko textu - respekt .
Kedze moc nemam chut pracovat, tak idem pisat roman .. .
Hlavne sa ubezpec, ze prijimas tie makronutrienty v rozumnych mnozstvach. Vobec to nemusi byt na chlp-a presne, ale mat to aspon na zaciatok +- rozlozene tak, ako sme pisali, je urcite fajny napad. Ked sa stanes postrachom hydinarskych zavodov, tak mas v strave dost proteinov .
IMO na fitko sa vykasli, ak to ma byt len "nejake fitko" - to znamena, ze naklady a cas spojeny s chodenim do fitka bude mat za nasledok, ze tam budes raz za uhorsky rok. To si radsej pozri ten Simplefit alebo cokolvek ine, co Ti umozni cvicit bez problemov parkrat do tyzdna. Konzistencia je dolezitejsia ako pristup k najnovsim masinam a nalestenym cinkam. Ale ak si najdes cas pre caste navstevy fitka, tak super! Pekne sa sustred na squats, bench press a deadlift. Nie, ze skoncis ako 90% ludi vo fiitku - sediac s laktom na stehne mocne cviciac bicepsy .
To potom to vyzera nejak TAKTO .
Kedze moc nemam chut pracovat, tak idem pisat roman .. .
Hlavne sa ubezpec, ze prijimas tie makronutrienty v rozumnych mnozstvach. Vobec to nemusi byt na chlp-a presne, ale mat to aspon na zaciatok +- rozlozene tak, ako sme pisali, je urcite fajny napad. Ked sa stanes postrachom hydinarskych zavodov, tak mas v strave dost proteinov .
IMO na fitko sa vykasli, ak to ma byt len "nejake fitko" - to znamena, ze naklady a cas spojeny s chodenim do fitka bude mat za nasledok, ze tam budes raz za uhorsky rok. To si radsej pozri ten Simplefit alebo cokolvek ine, co Ti umozni cvicit bez problemov parkrat do tyzdna. Konzistencia je dolezitejsia ako pristup k najnovsim masinam a nalestenym cinkam. Ale ak si najdes cas pre caste navstevy fitka, tak super! Pekne sa sustred na squats, bench press a deadlift. Nie, ze skoncis ako 90% ludi vo fiitku - sediac s laktom na stehne mocne cviciac bicepsy .
To potom to vyzera nejak TAKTO .
-
Tak som sa dnes nudil a okrem rád od dzejkeja v oblasti chudnutia som neodolal ponuke zahrať si v piatok 13teho nejakú tú session... JK na teba budem mať pár otázok, neboj nič chlope
Session som začal pred polnocou a ako sa ukázalo, tak fakt piatok 13teho úradoval, na grafe je pekne vidieť kedy odbila polnoc... Dovtedy absolútne bludy, so setom na flope all in proti nicomu, runner runner flush or straight sa stalo tuším 4x a podobné hovadiny ako slabší set do silnejšieho atď... Nehral som svoju A-game, chcel som len vyplniť svoj voľný čas, s výsledkom som nakoniec však spokojný... Presťahoval som sa späť na Win***x, kde tých hráčov už ako tak poznám, hralo sa NL10 6-8 stolov, prvých cca 50 hands som odohral na stole NL20, kde som mal 3 bankomaty, tak som neodolal ...
Potom som však upadol, venoval som sa okrem hrania x ďalším veciam a tak vyzeral aj výsledok, keď som sa od cca 700tej do cca 1500tej handy nevedel vytrepať z dna, potom však naskočil nový deň, sobota 14teho a všetko sa zmenilo ...
Odvtedy doteraz sa mi hralo úplne v pohode, nedal som žiadnemu hráčovi šancu na využite mojej chyby, nakoľko si dovolím tvrdiť, že od tej cca 1500tej ruky som žiadnu chybu neurobil...
Tu prikladám graf:
Mám aj nejaké handy, ale už som moc unavený, tak buď zajtra alebo v nedeľu sem hodím, nakoľko neviem prečo, ale žiadny konventer nechce prijať a vyhodiť v normálnej podobe handy z winamaxu...
Zajtra teda vlastne už dnes sa vo Francúzsku oslavuje takmer najväčší sviatok v roku, dobytie bastilly, pre niektorých francúzov to je väčší sviatok jak Vianoce, takže hrať asi nebudem, budem sa túlať po meste, dohodím nejaké foto ...
P.S.: Chlpo, dychčím ti na chrbát
Session som začal pred polnocou a ako sa ukázalo, tak fakt piatok 13teho úradoval, na grafe je pekne vidieť kedy odbila polnoc... Dovtedy absolútne bludy, so setom na flope all in proti nicomu, runner runner flush or straight sa stalo tuším 4x a podobné hovadiny ako slabší set do silnejšieho atď... Nehral som svoju A-game, chcel som len vyplniť svoj voľný čas, s výsledkom som nakoniec však spokojný... Presťahoval som sa späť na Win***x, kde tých hráčov už ako tak poznám, hralo sa NL10 6-8 stolov, prvých cca 50 hands som odohral na stole NL20, kde som mal 3 bankomaty, tak som neodolal ...
Potom som však upadol, venoval som sa okrem hrania x ďalším veciam a tak vyzeral aj výsledok, keď som sa od cca 700tej do cca 1500tej handy nevedel vytrepať z dna, potom však naskočil nový deň, sobota 14teho a všetko sa zmenilo ...
Odvtedy doteraz sa mi hralo úplne v pohode, nedal som žiadnemu hráčovi šancu na využite mojej chyby, nakoľko si dovolím tvrdiť, že od tej cca 1500tej ruky som žiadnu chybu neurobil...
Tu prikladám graf:
Spoiler:
Mám aj nejaké handy, ale už som moc unavený, tak buď zajtra alebo v nedeľu sem hodím, nakoľko neviem prečo, ale žiadny konventer nechce prijať a vyhodiť v normálnej podobe handy z winamaxu...
Zajtra teda vlastne už dnes sa vo Francúzsku oslavuje takmer najväčší sviatok v roku, dobytie bastilly, pre niektorých francúzov to je väčší sviatok jak Vianoce, takže hrať asi nebudem, budem sa túlať po meste, dohodím nejaké foto ...
P.S.: Chlpo, dychčím ti na chrbát
-
Zajacekk napísal:si dovolím tvrdiť, že od tej cca 1500tej ruky som žiadnu chybu neurobil...
Stavime sa?
Ja si neviem predstavit, ze by som za niekolko sto ruk neurobil ziadnu chybu, ale asi som len extremne nesikovny .
-
dzejkej napísal:Ja si neviem predstavit, ze by som za niekolko sto ruk neurobil ziadnu chybu
Tak ale teraz mi padol cely moj pokrovy svet
Zajacekk napísal:P.S.: Chlpo, dychčím ti na chrbát
No som zvedavy, jak to nam dvom pojde
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:dzejkej napísal:Ja si neviem predstavit, ze by som za niekolko sto ruk neurobil ziadnu chybu
Tak ale teraz mi padol cely moj pokrovy svet
To sa necudujem, ked si ho mal postaveny na zlych zakladoch .
Niekoho definicia chyby je, ked nespravnou hrou pride o stack a podobne. Moja je o dost prisnejsia .
-
Zajacekk napísal:že od tej cca 1500tej ruky som žiadnu chybu neurobil...
Uznávam, bolo to kapánek prehnané tvrdenie ... Ale myslel som to tak, že žiadna veľká chyba, žiadna komplikovaná handa, počas session som si hneď komplikované handy sťahoval/exportoval či čo som to robil, v tomto úseku išlo všetko vcelku hladko, nemal som nejaké veľké komplikácie...
Velice se omlouvam páni
-
Aha, no tak to je ina vec .
Co sa mna tyka, tak pohoda, ale Chlpov pokrovy svet sa z toho znova neposklada .
Zajacekk napísal:
Velice se omlouvam páni
Co sa mna tyka, tak pohoda, ale Chlpov pokrovy svet sa z toho znova neposklada .
-
Neviem prečo, nejde mi konvertovať cez žiadny konverter, tak musím zas ručne nahadzovať a upravovať, snáď to bude prehľadné (tých čo mažem a nespomínam v hre, tak sa do hry vôbec nijak nezapojili, boli preflop fold). Robil som si takú menšiu analýzu rúk a tie chyby čo som porobil, tak nechápem, že teraz viem aj sám bez pomoci druhých, že hento je chyba, veľká chyba, ale za stolom počas session to tak nevidím, musím sa asi viac sústrediť na hru... Tu sú dve ruky, kde si odpoveď na moje otázky nájsť neviem ...
Win***x Poker - Holdem no limit (0.05€/0.10€)
MP1: Zajacek (20.70€)
MP2: Arckhange (4.45€) 19/14/1.6/37 hands
BTN: pierre-b (10€) 63/4/2.8/25 hands
Dealt to Zajacek [Kc Kd]
*** PRE-FLOP ***
Zajacek raises 0.20€ to 0.30€
Arckhange calls 0.30€
pierre-b calls 0.30€
*** FLOP *** [Qh 3c 9d]
Zajacek bets 0.80€
Arckhange calls 0.80€
pierre-b calls 0.80€
*** TURN *** [Qh 3c 9d][7s]
Zajacek bets 3.45€
Arckhange calls 3.35€ and is all-in
pierre-b calls 3.45€
*** RIVER *** [Qh 3c 9d 7s][Ah]
Zajacek checks
pierre-b bets 5.45€ and is all-in
Zajacek ???
Ten river by ste callovali alebo foldovali? Zdalo sa mi, že už po turne som dosť slabý, keď si chlopáčisko dovolilo callovať po mojom bete vo výške potu a následnom calle od Arckhangeho, ktorý bol už all in... Fold by bola rozumná voľba? Či call? A prečo? Alebo ten môj check, nebola to len moja prihrávka jemu na jeho nejaký bluff?
MP1: Zajacek (9.85€)
CO: endlessmaze (15.72€) 22/13/1.2/315 hands
Dealt to Zajacek [9c 9h]
*** PRE-FLOP ***
Zajacek raises 0.30€ to 0.40€
endlessmaze calls 0.40€
*** FLOP *** [4d 3h 5c]
Zajacek bets 0.95€
endlessmaze raises 1.90€ to 2.85€
Zajacek ???
Čo ma toto znamenať, čo ten jeho raise vlastne znamená? Čo by ste spravili vy?
Na záver už iba, že či niekto nevie, prečo jak a kde je problém v tom konvertovaní rúk z Winamaxu, handy v HM mi ukladá z herne takto :
Vopred vďaka
PS: Chlpo, prepáč za ten tvoj pokrový svet, snáď to zvládneš, GL
MP1: Zajacek (20.70€)
MP2: Arckhange (4.45€) 19/14/1.6/37 hands
BTN: pierre-b (10€) 63/4/2.8/25 hands
Dealt to Zajacek [Kc Kd]
*** PRE-FLOP ***
Zajacek raises 0.20€ to 0.30€
Arckhange calls 0.30€
pierre-b calls 0.30€
*** FLOP *** [Qh 3c 9d]
Zajacek bets 0.80€
Arckhange calls 0.80€
pierre-b calls 0.80€
*** TURN *** [Qh 3c 9d][7s]
Zajacek bets 3.45€
Arckhange calls 3.35€ and is all-in
pierre-b calls 3.45€
*** RIVER *** [Qh 3c 9d 7s][Ah]
Zajacek checks
pierre-b bets 5.45€ and is all-in
Zajacek ???
Ten river by ste callovali alebo foldovali? Zdalo sa mi, že už po turne som dosť slabý, keď si chlopáčisko dovolilo callovať po mojom bete vo výške potu a následnom calle od Arckhangeho, ktorý bol už all in... Fold by bola rozumná voľba? Či call? A prečo? Alebo ten môj check, nebola to len moja prihrávka jemu na jeho nejaký bluff?
MP1: Zajacek (9.85€)
CO: endlessmaze (15.72€) 22/13/1.2/315 hands
Dealt to Zajacek [9c 9h]
*** PRE-FLOP ***
Zajacek raises 0.30€ to 0.40€
endlessmaze calls 0.40€
*** FLOP *** [4d 3h 5c]
Zajacek bets 0.95€
endlessmaze raises 1.90€ to 2.85€
Zajacek ???
Čo ma toto znamenať, čo ten jeho raise vlastne znamená? Čo by ste spravili vy?
Na záver už iba, že či niekto nevie, prečo jak a kde je problém v tom konvertovaní rúk z Winamaxu, handy v HM mi ukladá z herne takto :
Spoiler:
Vopred vďaka
PS: Chlpo, prepáč za ten tvoj pokrový svet, snáď to zvládneš, GL
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.