[CG] NL10 trips vs river donk shove
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
[CG] NL10 trips vs river donk shove
Pacific $10.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 1825436
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $2.37
BB: $10.72
UTG: $5.75
CO: $10.43
Hero (BTN): $10.00
Panko hra za 42 ruk nieco ako 68/37 relativne agro (vzorka sucks) - agfrq 48/wts 26 bez readov
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with A 9
2 folds, Hero raises to $0.26, SB calls $0.21, BB calls $0.16
Flop: ($0.78) 7 9 9 (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $0.40, SB folds, BB calls $0.40
Turn: ($1.58) 2 (2 players)
BB checks, Hero bets $1.10, BB calls $1.10
Ako na to teraz pozeram, tak by som tu volil o nieco vacsi betsizing, mozno 1,2-1,3. Superova range tu moze byt v podstate Ax, 7x, 9x, small pp´s, random air, overcards a nejake SD´s.
River: ($3.78) 8 (2 players)
BB bets $8.96, Hero?
Toto sme ho este nevideli spravit. Je to az tak clear fold, ako to vyzera alebo sa tam da najst aj call?
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $2.37
BB: $10.72
UTG: $5.75
CO: $10.43
Hero (BTN): $10.00
Panko hra za 42 ruk nieco ako 68/37 relativne agro (vzorka sucks) - agfrq 48/wts 26 bez readov
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with A 9
2 folds, Hero raises to $0.26, SB calls $0.21, BB calls $0.16
Flop: ($0.78) 7 9 9 (3 players)
SB checks, BB checks, Hero bets $0.40, SB folds, BB calls $0.40
Turn: ($1.58) 2 (2 players)
BB checks, Hero bets $1.10, BB calls $1.10
Ako na to teraz pozeram, tak by som tu volil o nieco vacsi betsizing, mozno 1,2-1,3. Superova range tu moze byt v podstate Ax, 7x, 9x, small pp´s, random air, overcards a nejake SD´s.
River: ($3.78) 8 (2 players)
BB bets $8.96, Hero?
Toto sme ho este nevideli spravit. Je to az tak clear fold, ako to vyzera alebo sa tam da najst aj call?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: [CG]NL10 trips vs river donk shove
in what universe chces toto foldnut?
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
Re: [CG]NL10 trips vs river donk shove
Porozmyslaj nad ranges, ono nemusi byt tak, ako to vyzera...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Re: [CG] NL10 trips vs river donk shove
na call potrebujes nejakych 41%. Ak mu das do range K9, Q9, J9, 9T, 89, 97, 88, 22, 77, TJ, 56s, tak mas 31%. osobne by som mu ale par 9x komb bez FH ubral (imo nebude vzdy shovovat 9T napr.) a imo neshovne vzdy ani str8 (dajme mu tam 50% TJ a 56s) plus mu len pre srandu tam dajme 4 komba nejakeho wtf range (typu AA, 72o a pod.) tak mas stale 39%. cize imo relativne clear fold. plus pri tejto line je jeho range imo tak casto nuts heavy ze tieto moje odhady budu este imo velmi optimisticke.
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
ryby blufuju vacsinou potsize bet (trosku menej ako pot, presne pot, alebo trosku viac ako pot). overbet allin maloktora ryba spravi ako bluff, vacsinou je to nuts (alebo nuts v jej ponimani). Niekedy davno by som to snapoval, dnes po uvahe mozno aj vedel foldnut, hlavne bez readov a pockal si na lepsi spot alebo/a vybudoval ready.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
flop cb sizing wtf?
turn by si tam natlacil viacej money a bol by lepsi pot:stack ratio na rivri (pohodlnejsie by sa ti dorovnavalo). kazdopadne, ak ti donkne river 2x pot a nemas read, ze to robi ako bluff,tak to je imo easy fold.
turn by si tam natlacil viacej money a bol by lepsi pot:stack ratio na rivri (pohodlnejsie by sa ti dorovnavalo). kazdopadne, ak ti donkne river 2x pot a nemas read, ze to robi ako bluff,tak to je imo easy fold.
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Nemyslim si ze by calloval gutshot s TJ, osobne som za 9 s nizsim kickerom alebo ak je to ryba tak overplaynute AA/KK.
- Meluch
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 25 krát/4 krát
je pravda, ze ryby nelubia riskovat cely svoj stack ak nemaju nuts, ale tie ranges su tu take siroke, ze by som asi po vyprsani time banku callol a dufal ze uvidim horsiu 9 alebo AA/KK, co by malo byt imo dostatocne casto
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
@ meluch a pokpleja
nechcem byt tvrdohlavy ale imo mate trochu dieru v reasoningu - call by to bol ked by platilo ze:
1. by takto vzdy hral aj lower 9x nie len FH a zároveň
2. nikdy nemá v range straights (ako nevidim nic nezvycajne na tom ze ryba c/c flop a turn s gutshotom)
v tom pripade porazame cca 51% jeho range a potrebujeme 41% (nejake AA, KK by bolo len vitanym bonusom ale vzhladom na to ze vyzera celkom aggro - aj ked pozor, hand sample SUCKS big time - je to pre neho idealny squeezovaci spot, cize aspon min3bet by som od neho s AA, KK ocakaval takmer vzdy).
Lenze zaroven vieme - ryba toto urobi vzdy s nuts (alebo skoro vzdy), cize FH tam ma vsetky, zatial co trips tam vsetky mat nemusi. Pritom nam staci aby sme mu zobrali cca 1/3komb trips z range (napr. 9T a polovicu J9) a uz mame len 40% a sme slightly -EV, ak mu tam aj pridame nejake AA, KK (a zaroven sa tvrdohlave budeme drzat toho ze nikdy nenajde v range straight), robi nam to len slightly +EV spot, na ktorom v longrune (v pripade, ze sme jeho range urcili uplne presne!) vyhraveme par BB.
Mozno som tvrdohlavy a v zapale hry neviem ci by som to bol shopny polozit ale je to u mna fold. Za PSB by to bol samozrejme call.
nechcem byt tvrdohlavy ale imo mate trochu dieru v reasoningu - call by to bol ked by platilo ze:
1. by takto vzdy hral aj lower 9x nie len FH a zároveň
2. nikdy nemá v range straights (ako nevidim nic nezvycajne na tom ze ryba c/c flop a turn s gutshotom)
v tom pripade porazame cca 51% jeho range a potrebujeme 41% (nejake AA, KK by bolo len vitanym bonusom ale vzhladom na to ze vyzera celkom aggro - aj ked pozor, hand sample SUCKS big time - je to pre neho idealny squeezovaci spot, cize aspon min3bet by som od neho s AA, KK ocakaval takmer vzdy).
Lenze zaroven vieme - ryba toto urobi vzdy s nuts (alebo skoro vzdy), cize FH tam ma vsetky, zatial co trips tam vsetky mat nemusi. Pritom nam staci aby sme mu zobrali cca 1/3komb trips z range (napr. 9T a polovicu J9) a uz mame len 40% a sme slightly -EV, ak mu tam aj pridame nejake AA, KK (a zaroven sa tvrdohlave budeme drzat toho ze nikdy nenajde v range straight), robi nam to len slightly +EV spot, na ktorom v longrune (v pripade, ze sme jeho range urcili uplne presne!) vyhraveme par BB.
Mozno som tvrdohlavy a v zapale hry neviem ci by som to bol shopny polozit ale je to u mna fold. Za PSB by to bol samozrejme call.
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
chlpo objasni pls sizing na flope a turne
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.