[CG] NL10 trips vs river donk shove
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: [CG] NL10 trips vs river donk shove
calloval by som, villain je retard, ak by mal full alebo 9x tak to niekde c/rne vacsinou, tato line urcite neni superstandard od fishky na full, moze mat straight, moze mat aj bluffy, alebo cokolvek ine overplaynute, nie len horsie 9x
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
Horsey7 napísal:chlpo objasni pls sizing na flope a turne
V hre - cbetujem malo, pretoze chcem call od ich sirokej rangei. Ak by som betoval vela tak je mozne, ze vyfoldujem ich ruky, ktore by ostali v hre po malom cbete (len hadam a vymyslam). Turn je v podstate to iste. Chcem value ze pp´s, Ax, gutshotov, oesd a nejakych haluzi, ktore tam este stale moze callovat.
Teraz - skor sa prikalanam k 2 streets of value. Teda checknem flop a potom valuebetujem vacsim sizingom turn aj river. Ak by bola na flope FD, tak cbetujem 3/4+.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
preco 2 streets of value?
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
Pretoze si nemyslim, ze mi tam on s jeho range bude callovat 3 streets alebo dokonca 2 streets. Myslim si, ze mi skor zaplati 2 streets ak checknem flop a budem betovat turn aj river. Moja linia bude vyzerat slabsie a moze sa ukecat na call s A-high a pod. (Vsetko su to len moje myslienky, ktore mozu byt zle, takze si rad necham poradit.)
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Chlpo1989 napísal:Pretoze si nemyslim, ze mi tam on s jeho range bude callovat 3 streets alebo dokonca 2 streets. Myslim si, ze mi skor zaplati 2 streets ak checknem flop a budem betovat turn aj river. Moja linia bude vyzerat slabsie a moze sa ukecat na call s A-high a pod. (Vsetko su to len moje myslienky, ktore mozu byt zle, takze si rad necham poradit.)
Je pravda, ze ked ides na 2 streety, tak turn a river je lepsi napad, lebo sa lahsie ukeca, moze stabnut sam alebo moze hitnut. Zase na druhej strane mas fakt, ze proti fishke mozes ist casto na 3 streety a checkom behind sa pripravis o value tam.
Zalezi od fishky, co je lepsie. On hra dost vela ruk na to, aby si vedel, ci je to typek, ktory autobetuje, ak checknes a ked nieco ma, tak sa toho nepusti. Pri takom hracovi je lepsie checknut behind a on potom betuje, ci nieco hitol alebo nema nic. Pri takom callnes turn a shovnes river. Ak je to zase calling station, ktora nie je agresivna, tak betujes hlava-nehlava, lebo on v tej oblasti velmi divoky nebude.
Ten gentleman odohral aktivne 29 ruk a urcite sa vacsina dostala na flop a dalej, takze to uz je slusne mnozstvo informacii, ktore si mal odsledovat .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Chlpo1989 napísal:Horsey7 napísal:chlpo objasni pls sizing na flope a turne
V hre - cbetujem malo, pretoze chcem call od ich sirokej rangei. Ak by som betoval vela tak je mozne, ze vyfoldujem ich ruky, ktore by ostali v hre po malom cbete (len hadam a vymyslam). Turn je v podstate to iste. Chcem value ze pp´s, Ax, gutshotov, oesd a nejakych haluzi, ktore tam este stale moze callovat.
Teraz - skor sa prikalanam k 2 streets of value. Teda checknem flop a potom valuebetujem vacsim sizingom turn aj river. Ak by bola na flope FD, tak cbetujem 3/4+.
myslis, ze to s cim callne flop a turn 2/3 potu foldne tato megaryba pot? balancovat nie je nutne, flop calluje any PP/GS/BFD/any pair, overs a turn vela toho nemeni
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.