DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
SB: $20.00
BB: $27.38
UTG: $20.00
Hero (CO): $20.00
BTN: $24.46
Villain je "regular" 22/16.
Okrem nejakych PF readov nanho nemame za 600 ruk takmer nic, kedze aj po review som nenasiel nejake nestandartne linie. Je trosku agresivnejsi na rivri - agrf 11 a agrfreq 30%. Vieme, ze vie bluffovat missnute draws a velmi malo folduje na cbety - flop 16%/turn 20% ale river 100% (ale vzorka len 5 ruk). Takisto s oblubou betuje IP, ak povodny raiser checkne. Dalsia vec je, ze proti regish hracom calluje IP ruky ako T3s a pod.
Pre Flop: ($0.30) Hero is CO with 8
![heart :heart:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_heart.gif)
1 fold, Hero raises to $0.60, BTN calls $0.60, 2 folds
Flop: ($1.50) 3
![spade :spade:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_spade.gif)
Hero bets $0.95, BTN calls $0.95
Dost si vycitam ten betsizing, no neviem, ci ma zmysel cbetovat proti takemuto jedincovi viac. Pasivne hrat draw OOP samozrejme nechcem.
Turn: ($3.40) 5
![club :club:](./images/smilies/KOLOBOK/icon_club.gif)
Hero bets $1.90, BTN calls $1.90
Dalsi hlupy betsizing. Opat nechcem x/c alebo x/f , pretoze mame kopu equity.
River: ($7.20) A
Hero checks, BTN bets $5.00, Hero calls $5
Rozhodujem sa pre x/c, pretoze cbetom by som mohol vyfoldovat jeho bluffy, ktore bude na rivri betovat (alebo napr. K6 a pod.?). Na druhej strane nie som velmi nadseny z x/r, pretoze tu chalan moze mat aj lepsi flush a myslim si, ze horsia ruka ma nedorovna.
Edit: Dal som mu aj nejake pravdepodobne ranges s ktorymi by sa mohol prebojovat cez flop a turn, kde to vychadza zhruba 3:2 v jeho prospech, no na rivri ho crushujem celkom slusne (zhruba 90:10).