2 týždne nabité akciami!

Diskusia k herni B**n Poker

2 týždne nabité akciami!

Odoslaťod admin 26 Júl 2012 10:09

Diskusia k článku: 2 týždne nabité akciami!

Je tu leto a s ním rôzne hry, ktoré si väčšina z nás pamätá z detstva a niektorí sa ich možno hrajú aj dnes. Herňa B**n prináša od 27. júla do 12. augusta pokrové akcie, ktoré sú inšpirované 6 takýmito hrami. Okrem vlastných cien v každej z týchto 6 akcií herňa B**n udelí najúspešnejšiemu hráčovi naprieč všetkými 6 akciami ďalšiu odmenu! Leaderboard Picnic bodov V každej zo šiestich akcií pripíše herňa B**n najlepším 3 hráčom do leaderboardu 5 Picnic bodov za prvé miesto, 3 body za druhé a jeden bod za tretie miesto. Po vyhodnotení šiestej akcie získa víťaz $2,000! V prípade remízy si hráči výhru rozdelia v rovnakým dielom. Body môžete zbierať v týchto 6 akciách: 1.Súťaž v jedení hotdogov ($10,000) Takto netradične nazval B**n svoju rakerace, ktorá nieje netradičná len názvom, ale aj o niečo zložitejším hodnotením. V každom prípade však svoje šance na výhru zvýšite, ak budete hrať od 27.7. do 12.8. čo najviac, či už to budú turnaje, alebo cash games. Ceny pre najlepšie umiestnených 100 hráčov si môžete pozrieť v tabuľke: Miesto Cena Miesto Cena Miesto Cena ...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: 2 týždne nabité akciami!

Odoslaťod Napolleon 26 Júl 2012 12:34

Konečne sa spamätali... v poslednom čase v každom druhom turnaji doplácajú garancie...
Napolleon

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 75 krát/5 krát

Odoslaťod haman 26 Júl 2012 13:07

kvalitny fet si dali na marketing oddeleni, kym toto vymysleli...
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod TomMolivan 26 Júl 2012 13:28

To s tým fetom nebude náhoda, ja prvé, čo som prečítal bolo "2 týždne nabité alkoholom" (seriously)
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Naspäť na Bwin Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!