PFP 2012: Perla ovládla Ladies event

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

PFP 2012: Perla ovládla Ladies event

Odoslaťod admin 30 Júl 2012 17:23

Diskusia k článku: PFP 2012: Perla ovládla Ladies event

O´Sharkova žena opäť dokázala, že víťaz dream jobu a 11-ty z výročného Sunday Million má čo robiť, aby mal takú variance ako ona. Dominovala celý turnaj a po jeho skončení sme s ňou pre vás pripravili flash interview....

Do ženského turnaja nastúpilo 31 hráčok. Ani by ste neverili, koľko novinárov zrazu našlo fotoaparáty (dokonca aj ja som spravil prvé 3 fotky z tohot festivalu). Niet sa čo čudovať, veď krásou sa to len tak hemžilo. Medzi hráčkami sme mohli zazrieť napríklad Terku Broučková, či Pavlu Benátčanovú.

Od úvodu sa hralo dosť žensky tight a hráčky vypadávali v dlhých intervaloch. Medzi prvými vypadla Eva Šmídová, ktorá si pri blindoch 100/200 otvorila na 700 a dostala 3bet od Terky. Po krátkej úvahe dorovnala a po flope 9-4-3 vyslala so svojím A-J all-in (8,000), na čo dostala easy call, nakoľko Terka na ruke držala Q-Q.

Pomaly ale isto vypadávali aj ďalšie hráčky, až sme sa dostali na final table:
Celina Bodniewicz - 60,000
Perla Migová - 60,000
Pamela Krolikowska - 17,000
Pavla Benátčanová - 10,000
Veronika Šuranská - 20,000
Jindřiška Nováková - 75,000
Monika Neumanová - 30,000
Eva Šamská - 18,000Tu už všetko zobrala Perla do svojich rúk a do HU sa dostala s Jindriškou Novákovou, ktorá tu minulý rok skončila v identickom evente na 3. mieste. Perla bola v jasnom chipleade (250,000 -...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!