prevody peňazí (money transfers)
Re: prevody peňazí (money transfers)
Ešte verejné poďakovanie pre vlade za pomoc bez poplatku a takisto Boxer38 za ochotu takisto pomôcť aj bez poplatku Nech sa vám to vráti aspoň v podobe pri stole
-
Johny40 - Príspevky: 156
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 42 krát/3 krát
chcem sa opytat ake su najjednoduchsie prevody penazi z P****Stars na ucet ?
vela sa tu pise o MB, ten ale nemam verifikovany, sice peniaze tam posielam mozem ale mam pocit ze spat uz po mne budu chciet verifikaciu,
-ak by bol teda ten MB najlepsi sposob, tak by som potreboval nediet nieco viac o SWIFT kode, ma ho kazdy uzivatel iny alebo je rovnaky pre jednu banku ? ak je rovnaky tak as poprosim o swift slovenskej sporitelne ( nasiel som cosi ze GIBASKBX , je to ono ?)
pripadne niekto doveryhodny s uctom v PS a poctom prispevkov aspon 1000 tu na fore mi moze poslat pmku a uzatovrime zmluvu
vela sa tu pise o MB, ten ale nemam verifikovany, sice peniaze tam posielam mozem ale mam pocit ze spat uz po mne budu chciet verifikaciu,
-ak by bol teda ten MB najlepsi sposob, tak by som potreboval nediet nieco viac o SWIFT kode, ma ho kazdy uzivatel iny alebo je rovnaky pre jednu banku ? ak je rovnaky tak as poprosim o swift slovenskej sporitelne ( nasiel som cosi ze GIBASKBX , je to ono ?)
pripadne niekto doveryhodny s uctom v PS a poctom prispevkov aspon 1000 tu na fore mi moze poslat pmku a uzatovrime zmluvu
- maxton
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
Preco si teda neverifikujes ten moneybookers ucet a mas po probleme...
To GIBASKBX by mal byt ten kod, kazda banka ma svoj.
To GIBASKBX by mal byt ten kod, kazda banka ma svoj.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
maxton napísal:chcem sa opytat ake su najjednoduchsie prevody penazi z P****Stars na ucet ?
tiez mam ucet v slsp a pouzivam prevody cez Sporopay. deposit trva tak 2 minuty, cashout 2-3 dni takze v tomto smere je to uplne vpohode
zatial odomna nikdy z PS nechceli overenie ani nic podobne
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
mam otazočku da sa previesť vklad zo slovenskej sporitrlne priamo na učet na P****Stars? ak ano ako? diky moc
- Martyxxx
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
zhej. slsp má sporopay, takže cez to. zhotovil som aj návod
potom ťa to už len presmeruje na stránku slsp, kde zadávaš číslo účtu a podobne, a prachy máš do pár sekúnd na účte na ps
potom ťa to už len presmeruje na stránku slsp, kde zadávaš číslo účtu a podobne, a prachy máš do pár sekúnd na účte na ps
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
diky moc
- Martyxxx
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ahojte prosim vas je tu niekto kto by mi vedel vymenit 20e z ps na moj osobny ucet vo vub?je to teraz dost surne pre mna poslem prvy peniaze tak ak sa niekto najde prosim vas ss alebo sem vdaka
- Boxer38
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/5 krát
Nenasiel by sa niekto ochotny potrebujem na ps 20e, mozem poslat na CC. Dikes
- mirsat
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Potrebujem surbe vymenit 80$ z paypal za 70$ na PS alebo MB. Poslem prvy
- mirsat
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.