Deleted
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Re: lm holdem Mnichovcan blog.
Vitaj
Preco prave Limit?
Preco prave Limit?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
teda neviem ako sa hra Limit Holdem, ale to VPIP v porovnani s PFR je trochu vysoke
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
preto by si sa k tomu nemal vyjadrovat, kedze to moze byt v pohode
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Takže konečne mi na konte svietia nejaké čísla "závratnych" 3,70$ za 3miesto v 0,9+0,1 SnG na PS.
Takže som sa rozhodol ze prejdem na ten NL zatial len NL2 (predpokladam ze vsetky informacie o hracoh z LM mi budu nanič )aj ked bankroll ani ten nedovoluje .Chcel by som sa aj niečo priučit tomu ,na pokestrategy som si prešiel MSS strategiu a aj tu na poker skole som si čital o CG.Chcel by som nejake videa ale na ten micro limit NL2 a tu na fore som si pozeral nejake yegonove ale tie boli na vyšších limitoch . Dnes som si pozeral aj knihu Poker jako Biznis chcel by som ju kúpiť vela ludí ju chváli dnes som si ju pozeral v kníhkupectve pripadalo mi to ako celkom dobre čítanie A ak ma niekto doma prečítanú knihu od Gusa Hansena - hra zahrou a nepotrebuje ju kupil by som ju Ale len v CZ/SK jazyku.To plati aj pre tú prvu knihu.
Takže moje BIG ciele 1. prekonat sa NEHRAT ale UČIŤ sa
2.Ked začnem plniť prvy a vydrzim to potom si dať treti ciel
No už pišem zbytočne vela a s chybami tak idem radšej spať.
Takže som sa rozhodol ze prejdem na ten NL zatial len NL2 (predpokladam ze vsetky informacie o hracoh z LM mi budu nanič )aj ked bankroll ani ten nedovoluje .Chcel by som sa aj niečo priučit tomu ,na pokestrategy som si prešiel MSS strategiu a aj tu na poker skole som si čital o CG.Chcel by som nejake videa ale na ten micro limit NL2 a tu na fore som si pozeral nejake yegonove ale tie boli na vyšších limitoch . Dnes som si pozeral aj knihu Poker jako Biznis chcel by som ju kúpiť vela ludí ju chváli dnes som si ju pozeral v kníhkupectve pripadalo mi to ako celkom dobre čítanie A ak ma niekto doma prečítanú knihu od Gusa Hansena - hra zahrou a nepotrebuje ju kupil by som ju Ale len v CZ/SK jazyku.To plati aj pre tú prvu knihu.
Takže moje BIG ciele 1. prekonat sa NEHRAT ale UČIŤ sa
2.Ked začnem plniť prvy a vydrzim to potom si dať treti ciel
No už pišem zbytočne vela a s chybami tak idem radšej spať.
- Mnichovcan
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nazdar neviem co chces hravat ale aj tak by som volil lepsie knihy ako si pisal.... skus sklanskeho - no limit holdem poker, na turnaje harringtona 1/2 a myslim si ze ten little je bomba, sng - klasika moshman a shaw a na casje fahn od schmidt a hoppe vsetko to mozes kupit na nete za slusne prachy na ceskych strankach dovezu ti to az domov ja mam 7 kusov a som nadmieru spokojny ak nevies kde hladat posli ss poslem ti link na obchod
- jezman
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Poker jako byznis si môžeš kúpiť aj na PokerPortali, aj nejaké ďalšie knižky, info nájdeš tu:
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... eho-jazyka
http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... eho-jazyka
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Mnichovcan napísal:A ešte prečo mi nejde posielat SS ? Píše že len aktívni členovia fóra. To kvôli tomu že mám málo príspevkov ?
áno, ss budeš môcť posielať keď budeš mať 10 príspevkov
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.