Klobasa na Titan pokri
Re: tabuľka po 8 tour
allsam 13+9=22 :-D
ale je to jedno
pepi-gratulujem
ale je to jedno
pepi-gratulujem
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
Re: Re: tabuľka po 8 tour
13+9=.....ehm..... mas pravdu :) poprosim edit :)))
- allsam
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
ako skoncil chipfeeder? pokial viem tak dnes mal zasadnut za stol:-P ale asi nic,zeee:-D
- gevlik199
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
whale dakujem. Bol to vcera velmi pekny turnaj aj dobra zabava. Inak, turnaj s 12 hracmi som tak dlho este nehral, nehovoriac o HU s whalem, kde sa to prelievalo jedna radost. Bola to moja prva klobasa a musim priznat, ze som mal pred vami dost velky respekt. Hej, a dakujem Vladovi, ze nam nazorne ukazal, ze na gigiho netreba blufovat. :) Sa mi to tusim o dva-tri hry na to zislo. Tak ked bude cas, nabuduce si rad s vami znova zahram.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Re: Re: tabuľka po 8 tour
klobasa je hlavne kopec zabavy.Ale dost vela som sa tam uz naucil.Mam respekt pred ludmi co tam hravaju pravidelne.Tesim sa na dalsiu klobasu.
P.s:uz len Chipfeeder tam chybal...*TIRED*
P.s:uz len Chipfeeder tam chybal...*TIRED*
-
whale034 - Príspevky: 205
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/3 krát
Re: Re: Vcera
Ten vladeho bluff som aj ja videl fakt som myslel, ze ma aspon par sestiek. Ten gigi po nom isiel ako mucha po lajne, chcel by som ho mat na stole na cashovke...cisty fish. Ale ako sa hovori "Dont try to bluff idiots" :-)
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Re: Re: Re: Vcera
no, niekedy sa bluffovat fakt nevyplaca, ale zasa stale sa ucim a bluffovat s vobec nicim a byt dorovnany s A high to uz asi neuvidim :-D
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Vcera
Akoze, zahral si to podla mna perfektne, lebo bol neskutocny looser a to jeho dorovnanie si fakt neviem vysvetlit=-O Asi chcel strasne siltovku, ako sa hore pise :-D
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.