Poker Stars
Re: Poker Stars
Ten moj sa volal The Bigger $22..
Inak ako klobuk dole, ti co hravate tieto MTTcka, ja by som nemal na to nervy. Skoncil som nakoniec tusim nejaky 33.-ti z asi 6.700 ludi za nejakych 240$, vitaz bral $21.000..... Sedel som pri tom 8 a pol hodiny, uluckoval tam vseko mozne aj nemozne a nakoniec takyto "minicash". Stare zlate SNG, toto uz v zivote nehram.
BTW. Mohli by ste niekto poradit nejaku hernu, kde su take nejake prijatelnejsie MTTcka, t.j. BI $15-$30 (najlepsie FO), s polom tak do 500 ludi? Tie 7.000 menove na stars nie su pre mna.
Inak ako klobuk dole, ti co hravate tieto MTTcka, ja by som nemal na to nervy. Skoncil som nakoniec tusim nejaky 33.-ti z asi 6.700 ludi za nejakych 240$, vitaz bral $21.000..... Sedel som pri tom 8 a pol hodiny, uluckoval tam vseko mozne aj nemozne a nakoniec takyto "minicash". Stare zlate SNG, toto uz v zivote nehram.
BTW. Mohli by ste niekto poradit nejaku hernu, kde su take nejake prijatelnejsie MTTcka, t.j. BI $15-$30 (najlepsie FO), s polom tak do 500 ludi? Tie 7.000 menove na stars nie su pre mna.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Podla toho co pises jeto asi ten isty turnaj, skoncil si pekne, len ta efektivita je dost frustrujuca ako pises, tvojim poziadavkam by mozno vyhéovoval i-poker, hoci skor 5RA - 10RA, mozno P*R, ale tam je dost vela 6-max turnajov sa mi zda, ale aj na PS je dost turnajov z obmedzenou kapacitou hracou, napr. 500, alebo 1000
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
zdravim, mam jednu otazocku ohladom tejto herne, je mozne zeby mi v lobby nezobrazovalo vsetky turnaje? pretoze chcel by som sa zaregistrovat do freerollov pokerportalu ktore maju byt v tejto herni, ale ziadny turnaj s uvedenymi id nemozem medzi privatnymi turnajmi najst?
- fiGO232
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Je mozne ze mas nastavene filtre tak ze tieto turnaje nevidis, vyskusaj v herni stlacit CTRL+T, zobrazi sa ti okienko do ktoreho napises ID turnaja => 579482436 (najblizssi PP turnaj) a kliknes na OK. Mal by sa ti otvorit priamo tento turnaj.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
tak uz som to vyriesil, mal som nainstalovanu nejaku osekanu verziu softu, nebolo tam dokonca ani to vyhladavanie co si mi radil, tak som si stiahol novy a uz to funguje
- fiGO232
- Založený: Aug 2009
Prave bezi nejake promo,o ucast v timovej sutazi na Bahamach,mame pomerne tazke vyzrebovanie,nemcov,poliakov tusim,cim viac nas to bude hrat tym vacsia je sanca,info najdete na sajte.
Turnaje sa hraju vo formate HU za 2 $,vzdy v sobotu a nedelu o 19 tej.
tu su linky:
http://www.P****Stars.cz/wcp/
http://www.P****Stars.cz/wcp/qualify/
Turnaje sa hraju vo formate HU za 2 $,vzdy v sobotu a nedelu o 19 tej.
tu su linky:
http://www.P****Stars.cz/wcp/
http://www.P****Stars.cz/wcp/qualify/
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Da sa nejako vymenit vstupenka vyhrata za FPP body zamenit za peniaze ? dakujem.
- janko
- Založený: Feb 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
janko napísal:Da sa nejako vymenit vstupenka vyhrata za FPP body zamenit za peniaze ? dakujem.
Skús sa odregistrovať. Ak to nejde, tak nedá.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
janko napísal:Da sa nejako vymenit vstupenka vyhrata za FPP body zamenit za peniaze ? dakujem.
za real money nie, iba za tournament money
- aNdr3Jo
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 113 krát/39 krát
P****Stars je podvod a okradaju ludi pozrite si www.fuckpokerstars.com
- zinik
- Založený: Aug 2012
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.