Excelentná promo pre hráčov PokerPortalu!

Diskusia k herni Wi****m hill Poker

Excelentná promo pre hráčov PokerPortalu!

Odoslaťod admin 30 Júl 2012 17:23

Diskusia k článku: Excelentná promo pre hráčov PokerPortalu!

PokerPortal vám v spolupráci s herňou Wi****m hill Poker prináša excelentnú promoakciu v podobe rake chase až do $30,000! Všetko, čo musíte urobiť na získanie svojej odmeny z rake chase je len hrať ako ste bežne zvyknutí a získať odmenu podľa rake, akú nahráte! Hrajte na Wi****m hill Poker cah games alebo turnaje o reálne peniaze a na konci mesiaca dostanete okrem bežných výhod tejto herne, ktoré už tak patria medzi najlepšie vo svete online pokru ďalší cashback až do 20% priamo na váš účet. Znie to dobre? Tak pokračujte v čítaní... Ako sa registrovať na Wi****m hill Poker Do tejto skvelej promoakcie sa môžu zapojiť iba hráči, ktorí sa v herni Wi****m hill Poker zaregistrovali priamo cez odkaz na PokerPortal.sc .Aby ste si mohli byť istí, že sa tejto akcie budete môcť zúčastniť, nasledujte tento postup: Podrobný návod na inštaláciu herne Wi****m hill. Rake chase o $30,000 Ak už máte účet založený a vložili ste si na účet peniaze, môžete sa pustiť do hry o reálne peniaze a bojovať o extra odmeny z našej privátnej rake chase: - rake chase prebieha od 1. do 31. augusta 2012.
- do celkovej rake sa počíta rake z cash games aj turnajov
-...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Excelentná promo pre hráčov PokerPortalu!

Odoslaťod Stanley VII 30 Júl 2012 18:29

Skvelá akcia pre všetkých, ktorí chcú hrať na herni zo siete iPoker :)

A celkom mám radosť aj z toho, že si budeme môcť znova zahrať aj freeroll o $150 ako boli minulý mesiac, aj keď teraz už len 1. Minulý mesiac som prvý vyhral a v druhom som bol druhý, niežeby som hral tak dobre, ale hralo nás ho tak málo :D . Obidva turnaje nás hralo myslím tak cca 13, takže pekná value. Dúfam, že sa mi niečo zadarí aj tento mesiac, :gl: všetkým, čo budú hrať
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Stanley VII 02 Aug 2012 22:54

Mám dobré správy, nakoniec sa predsalen odohrajú na Wi****m hill dva freerolly o $150, nielen jeden. Druhý sa odohrá vo štvrtok 23.8. (prvý o dva týždne skôr, 9.8.) :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Stanley VII 09 Aug 2012 18:28

O niečo málo viac než pol hodinu začína freeroll o $150 na Wi****m hill len pre hráčov registrovaných cez PokerPortal, zatiaľ je nás iba 11, obvykle nás býva tak do 15, takže turnaj má skvelú value, ak si niekto chcete zahrať, rovnaký turnaj sa bude hrať aj 23. augusta, takže aj keby ste to dnes náhodou nestíhali, treba sa regnúť....

Viac info tu: http://www.pokerportal.info/spravodajstvo ... u#freeroll
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Zeltzn 09 Aug 2012 21:07

Stanley opäť raz to máš u mňa 8-)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod Stanley VII 09 Aug 2012 22:20

Teraz čo myslíš? To, že som ti to pripomenul, alebo to, že som vyletel na bubble ja? :D

Pokašlal som zrejme ten fold na 856hh s TT, ale keďže bol už short v alline pred flopom a my sme ho dorovnali, tak som nečakal, že chipleader to tam pošle s niečím horším, ako je moje TT. myslel som, že bude mať tak postupku a chce sa chrániť pred farbou, možno set. Ale že bude mať iba flushdraw, keď už nemôže aj tak vytlačiť z hry toho shorta a v pote neboli žiadne dead money pre mňa a jeho, tak som skrátka nechcel veriť, že by to tam takto poslal.

Ale mal som do toho ísť, ak by bol lepší a vyhral by aj nado mnou, tak malá šanca, že by neporazil aj shorta a tak by som skončil tretí. Jednoducho som ale nechcel veriť tomu, že by bluffoval v takej chvíli, keď ten bluff nemá žiaden zmysel, lebo aj tak nemôže vyfoldovať všetkých a tak či tak pôjde na showdown. A zároveň mňa donúti zahodiť a ak na turne alebo riveri trafí ten flush, už mu nič nedám, lebo ma vytlačil hneď na flope, tak by zo mňa mohol dostať aspoň nejaký malý bet prinajhoršom.

Potom ďalší trochu blbý move odomňa ten raise fold preflop s 99, ale nejako často si mi to tam neshipoval z blbosťami, dokonca aj SB si mi často zahodil a nechal mi blindy, tak som tipoval, že hovadinu asi nemáš a budem buď proti vyššiemu páru alebo v coinflipe a ak foldnem, stále mám viac než najmenší vo štvorici a ostane mi aj nejaká fold equity, ikeď malá. Aspoň som si to myslel, zjavne som ju nemal, keďže hneď prvý môj shove nasledoval call s Q7 a moje KJ (ak si dobre pamätám) šlo do večných lovíšť.

Čo už, na úspechy v turnajoch na WH sa sťažovať nemôžem, občas musím ísť aj na bubble, ale nabudúce... :D
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Zeltzn 09 Aug 2012 22:57

niesom ziadny sng wiz,ale to 99 mal byt ez call s tymi stack sizes imo :)
keby si sem nenapisal, ze je freeroll,tak by som sa neregol a nevyhral ho :D
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod Stanley VII 23 Aug 2012 10:05

Dnešný turnaj v lobby Wi****m hill Poker chýba, vyzerá to, že bol nesprávne nastavený dátum a miesto pravidelných štvrtkov bol turnaj nastavený na utorok. Hrali ste ho niekto? Neviete, či sa v utorok odohral?
Obrázok používateľa
Stanley VII

Odoslaťod Accountko 23 Aug 2012 13:20

Zdravím, v lobby Wi****m hill herne, nie je žiadny turnaj na dnes, ktorý organizuje Poker Portal. Skúste to prosím opraviť, rád by som si ho zahral :)
Accountko

Založený: Aug 2012
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Renegade 23 Aug 2012 17:28

Stanley VII napísal:Dnešný turnaj v lobby Wi****m hill Poker chýba, vyzerá to, že bol nesprávne nastavený dátum a miesto pravidelných štvrtkov bol turnaj nastavený na utorok. Hrali ste ho niekto? Neviete, či sa v utorok odohral?

- Ano mozem potvrdit hralo sa v Utorok bolo nas 14.
- Takze dnes sa asi hrat nebude, turnaj v lobby nevidim.
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Ďalšia

Naspäť na William Hill Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!