Šesť spôsobov ako exploitovať TAG fish (a nebyť ňou) 1/2

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Šesť spôsobov ako exploitovať TAG fish (a nebyť ňou) 1/2

Odoslaťod admin 24 Aug 2012 08:48

Diskusia k článku: Šesť spôsobov ako exploitovať TAG fish (a nebyť ňou) 1/2

Keď začínate s pokrom, hneď od začiatku sa učíte hrať štýlom TAG (tight aggressive), ktorý je všeobecne považovaný za "optimálny" štýl hry. Naučíte sa, že máte hrať vyberané handy (hrať tight) a že ich máte hrať agresívne. Problémom mnohých hráčov je však to, že sa naučia hrať týmto štýlom a hrajú ho "podľa knihy".

Títo hráči vedia ako hrať ako TAG, ale často nerozumejú tomu, prečo robia niektoré ťahy. Ako dôsledok hrajú velmi predpisovým štýlom alebo takzvane "podľa knihy". Hráči ako títo sa neprispôsobujú svojim protihráčom a robia veľa malých chýb. Títo hráči sú známy pod názvom TAG fish.

Ako rozoznať TAG fish?

Ako sa časom pokrové stoly plnia stále viac regulármi a stále menej rybami, hráči, ktorí chcú aj naďalej vyhrávať sa musia čoraz viac adaptovať a naučiť ako porážať regularov takisto, ako porážať ryby.

TAG je štýl hry, ktorý bol navrhnutý na porážanie rýb. Roky dozadu, keď bolo pri stoloch ešte mnoho rýb, bolo jednoduché sa vyhýbať regulárom a tlačiť peniaze na fishkách, ktoré ich chŕlili zo svojich účtov. Avšak dni, keď ste hrali iba proti rybám sú za nami a už viac nemôžete ignorovať a vyhýbať sa regulárom. Namiesto toho však musíte byť schopní presne rozoznať slabosti týchto TAG fish hráčov a profitabilne ich exploitovať.

TAG...

Celý článok => Šesť spôsobov ako exploitovať TAG fish (a nebyť ňou) 1/2
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Šesť spôsobov ako exploitovať TAG fish (a ako ňou prestať by

Odoslaťod Llord717 24 Aug 2012 19:44

co znamena EXPLOITOVAT?
Llord717

Založený: Jún 2011
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod A_Rimmer 24 Aug 2012 20:16

:lol2: Ste si mohli usetrit namahu, opytat sa ma ako hram cashovku ja a mali by ste presny popis TAG fishky... :lol2:

V tomto clanku som sa presne nasiel. Ja tu cashovku proste original nemozem hrat.... :D
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod Chlpo1989 24 Aug 2012 21:14

Llord717 napísal:co znamena EXPLOITOVAT?

Vo volnejsom preklade to znamena vyuzivat chyby supera vo svoj prospech.
Inak exploit = vyuzit.

Za tento príspevok od Chlpo1989 poďakovali :
Llord717
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!