Bonus k prvemu vkladu

Diskusia k herni P****Stars.fr

Bonus k prvemu vkladu

Odoslaťod dom 01 Sep 2011 23:51

cize mozem cerpat fdbonus aj z .fr ked mam uct na .com?
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Re: Poker Stars.fr

Odoslaťod palo1973 02 Sep 2011 00:26

dom napísal:cize mozem cerpat fdbonus aj z .fr ked mam uct na .com?

jasne
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tommytommy 26 Aug 2012 21:57

Zvazujem vklad 500 EUR na ps.fr a chcem si overit svoje vypocty k first deposit bonusu. Na to aby som ziskal cely bonus je potrebne ziskat 10000 VPP, co predstavuje necelych 1539 EUR rake-u??? Hram iba MTT, cize ak by som chcel narakeovat 1539 EUR musel by som odohrat napr. 3078 freezoutov s buy-inom 4,50+50 EUR. Na to by som potreboval 15 390 EUR aby som zaplatil vsetky buyiny, co je vzhladom na moj pripadny bankroll 500 EUR a to volume turnajov dost nerealne. Matika mi nikdy velmi nesla a nie som ani poker pro, tak by som bol rad ak by mi niekto napisal, ci som to dobre popocital, pripadne dal navod ako ziskat cely first deposit bonus. Dakujem
tommytommy

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 11 krát/3 krát

Odoslaťod TomMolivan 27 Aug 2012 17:50

tommytommy napísal:Zvazujem vklad 500 EUR na ps.fr a chcem si overit svoje vypocty k first deposit bonusu. Na to aby som ziskal cely bonus je potrebne ziskat 10000 VPP, co predstavuje necelych 1539 EUR rake-u??? Hram iba MTT, cize ak by som chcel narakeovat 1539 EUR musel by som odohrat napr. 3078 freezoutov s buy-inom 4,50+50 EUR. Na to by som potreboval 15 390 EUR aby som zaplatil vsetky buyiny, co je vzhladom na moj pripadny bankroll 500 EUR a to volume turnajov dost nerealne. Matika mi nikdy velmi nesla a nie som ani poker pro, tak by som bol rad ak by mi niekto napisal, ci som to dobre popocital, pripadne dal navod ako ziskat cely first deposit bonus. Dakujem

Popravde nepozeral/neprepočítaval som to, ale vyzerá to byť ako vcelku reálne číslo.

Ono, ak chceš hrať "freezeouty" teda normálne turnaje, tak tam fakt nie je šanca, na MTTčkach sa z očividných dôvodov rakuje najpomalšie. Tam ale zase treba povedať aj to, že MTT hráči to ani nejak nepotrebujú, kedže oni narozdiel od sit & go a cash game hráčov žijú najmá so samotného profitu a nie z bonusov/rakebacku.

Pokiaľ si sa náhodou pomýlil a myslel si sitká, tak tam si myslím, že tých 3078 turnajov by nemal byť až taký problém, tá dĺžka na vyčistenie bonusu je na ps.fr naozaj slušná. Samozrejme treba sa postupne naučiť multitablovať - pridávať a hrávať viac stolov naraz.

To prepočítavanie buy-inov na celkovú "investovanú" sumu a porovnávanie s bankrollom nemá moc zmysel, treba si uvedomiť, že keď napríklad odohráš 100 heads-upov s BI 5€+0,2€ a vyhráš dajme tomu 47 z nich, tak síce si "dal na buy-iny" 520€, ale v mínuse si skončil len 50€.

A ešte jedna vec - ten bonus sa čísti postupne a ak náhodou stihneš získať iba 300€ a nie 500€... nuž tak si získal iba 300€ no, žiadna katastrofa sa nedeje, všakže.

:gl:

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
tommytommy
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod tommytommy 27 Aug 2012 18:29

TomMolivan napísal:
tommytommy napísal:Zvazujem vklad 500 EUR na ps.fr a chcem si overit svoje vypocty k first deposit bonusu. Na to aby som ziskal cely bonus je potrebne ziskat 10000 VPP, co predstavuje necelych 1539 EUR rake-u??? Hram iba MTT, cize ak by som chcel narakeovat 1539 EUR musel by som odohrat napr. 3078 freezoutov s buy-inom 4,50+50 EUR. Na to by som potreboval 15 390 EUR aby som zaplatil vsetky buyiny, co je vzhladom na moj pripadny bankroll 500 EUR a to volume turnajov dost nerealne. Matika mi nikdy velmi nesla a nie som ani poker pro, tak by som bol rad ak by mi niekto napisal, ci som to dobre popocital, pripadne dal navod ako ziskat cely first deposit bonus. Dakujem

Popravde nepozeral/neprepočítaval som to, ale vyzerá to byť ako vcelku reálne číslo.

Ono, ak chceš hrať "freezeouty" teda normálne turnaje, tak tam fakt nie je šanca, na MTTčkach sa z očividných dôvodov rakuje najpomalšie. Tam ale zase treba povedať aj to, že MTT hráči to ani nejak nepotrebujú, kedže oni narozdiel od sit & go a cash game hráčov žijú najmá so samotného profitu a nie z bonusov/rakebacku.

Pokiaľ si sa náhodou pomýlil a myslel si sitká, tak tam si myslím, že tých 3078 turnajov by nemal byť až taký problém, tá dĺžka na vyčistenie bonusu je na ps.fr naozaj slušná. Samozrejme treba sa postupne naučiť multitablovať - pridávať a hrávať viac stolov naraz.

To prepočítavanie buy-inov na celkovú "investovanú" sumu a porovnávanie s bankrollom nemá moc zmysel, treba si uvedomiť, že keď napríklad odohráš 100 heads-upov s BI 5€+0,2€ a vyhráš dajme tomu 47 z nich, tak síce si "dal na buy-iny" 520€, ale v mínuse si skončil len 50€.

A ešte jedna vec - ten bonus sa čísti postupne a ak náhodou stihneš získať iba 300€ a nie 500€... nuž tak si získal iba 300€ no, žiadna katastrofa sa nedeje, všakže.

:gl:

Dakujem za odpoved. Clearovanie bonusu cez HU SNG vyzera ovela schodnejsie. Napr. pri 5 HU SNG je poplatok 0,33E, cize na ziskanie 10000VPP treba odohrat necelych 4700 turnajov za styri mesiace. Ak to skusim, tak dam vediet, ci som to zvladol.
tommytommy

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 11 krát/3 krát

Naspäť na PokerStars.fr

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!