Kontroverzné otázky pokru: Je pravda, že na online pokri vyh

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Kontroverzné otázky pokru: Je pravda, že na online pokri vyh

Odoslaťod admin 26 Aug 2012 18:12

Diskusia k článku: Kontroverzné otázky pokru: Je pravda, že na online pokri vyhráva len 5% hráčov?

Poznáte to, váš kamarát začína s online pokrom a s elánom číta všetko možné, čo sa pokru týka. Odrazu narazí na niečo zaujímavé a už vám zvoní telefón: „..Je pravda, že na online pokri vyhráva len 5% hráčov?“. Vy ako skúsený hráč rozmýšľate - Ako mu to vysvetliť?

V prvom rade mu musíte vysvetliť, že neexistujú žiadne zaručené a presné údaje. Všetko, čo nájdete na internete sú totiž len odhady a rôzne pseudovedecké analýzy. Je nereálne definovať, čo to presne znamená byť winning či loosing player. Ak by sme to zobrali z čisto pragmatickej stránky – každý, koho lifetime winnings by boli vyššie ako $0,01, a teda v zelených číslach, by sme museli brať ako štatistického winning hráča a naopak. Zdravý rozum nám však tvrdí niečo iné. Byť winning hráč znamená pre každého niečo iné a konkretizovať niečo také subjektívne by nemalo zmysel. Pozrime sa ale na fakty, o ktoré sa môžeme oprieť.

- Ale všetci, ktorých poznám, sú winning...
Takmer každý trochu skúsenejší pokrový hráč vám povie, že je winning hráč. Pochopiteľne všetci vyhrávať nemôžu a niekto teda automaticky musí klamať! Je to smutné, no klame oveľa viac ako polovica. Je to podobne ako so sexom či šoférovaním, drvivá väčšina ľudí vám povie, že je v posteli či za volantom nadpriemer. V skutočnosti, keď sa opýtate ich partnerov či dopravných...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Kontroverzné otázky pokru: Je pravda, že na online pokri vyh

Odoslaťod pLAYERsvk 26 Aug 2012 20:55

105 000 hracov som stretol na stoloch. Na 10 000 hracov mam poznamky.

1% su winning hraci (100 hracov z tych 10000)
Obrázok používateľa
pLAYERsvk

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 32 krát/84 krát

Odoslaťod aNdr3Jo 26 Aug 2012 21:33

pLAYERsvk napísal:105 000 hracov som stretol na stoloch. Na 10 000 hracov mam poznamky.

myslim ze asi nie je potrebne porovnavat 10k hracov s milionmi ;)
aNdr3Jo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 113 krát/39 krát

Odoslaťod stanley100 26 Aug 2012 21:39

pLAYERsvk napísal:105 000 hracov som stretol na stoloch. Na 10 000 hracov mam poznamky.

A ake stats mas so mnou? Na ps satanomi...resp vies mi pozriet stats i cg,mtt,sng?
vopred dakujem.
stanley100

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 17 krát/14 krát

Odoslaťod Magnus 27 Aug 2012 18:52

admin napísal:Ak by sme to zobrali z čisto pragmatickej stránky – každý, koho lifetime winnings by boli vyššie ako $0,01, a teda v zelených číslach, by sme museli brať ako štatistického winning hráča a naopak. Zdravý rozum nám však tvrdí niečo iné. Byť winning hráč znamená pre každého niečo iné a konkretizovať niečo také subjektívne by nemalo zmysel.

Moj subjektivny nazor: Winning hrac je taky, ktory pravidelne cashoutuje z uctu a nadalej sa drzi na limite resp. stupa vyssie. A prave to slovko pravidelne je najdolezitejsie.
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod janobendik 28 Aug 2012 21:23

.......a ja si myslim, podla toho co tu za tie roky citam, ze najmenej 80 % tuna prispievajucich hracov je vysoko ziskovych :poklona:
takze 5% /slovom pat/ je urcite nejaka novinarska kacica :o
janobendik

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/46 krát

Odoslaťod DevilMayCry 28 Aug 2012 21:49

janobendik napísal:.......a ja si myslim, podla toho co tu za tie roky citam, ze najmenej 80 % tuna prispievajucich hracov je vysoko ziskovych :poklona:
takze 5% /slovom pat/ je urcite nejaka novinarska kacica :o

tych 80% ludi ze je ziskovych co tu aktivne prisiepieva moze byt. Je rozdiel byt ziskovy a byt winnig hrac. Winning hracov tu naozaj moze byt tych 5%.
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod poldinhoo 28 Aug 2012 22:12

a hlavne kolko percent z tych vsetkych ludi co hra sem prispieva? asi moc ne

ti co prehravaju sa s tym moc na forach nechvalia..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!