prevody peňazí (money transfers)
Re: prevody peňazí (money transfers)
Niekto na vymenu 75e PS mam, 70e MB chcem. Je to surne, poslem prvy.
- mirsat
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
mirsat napísal:Niekto na vymenu 75e PS mam, 70e MB chcem. Je to surne, poslem prvy.
A preco si nedas cashout? ved to trva 3 minuty na MB
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
dobry deň, je lepšie cashoutovať z P****Stars (alebo inej herne) "direct bank transferom", teda priamym prevodom na bankový účet alebo to radšej urobiť cez nejakého prostredníka ako Moneybookers?
pýtam sa preto, lebo ma napadlo, že štát mi môže lahko zistiť, odkial tie prachy prišli keď vyberám priamym prevodom a keby som to robil cez MB, nebolo by to také ez. asi
pýtam sa preto, lebo ma napadlo, že štát mi môže lahko zistiť, odkial tie prachy prišli keď vyberám priamym prevodom a keby som to robil cez MB, nebolo by to také ez. asi
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
ked vytahujes z PS priamo na ucet mas to bez poplatkov, zo skrill mas tusim 2€ alebo kolko poplatok, tak lepsie priamo na ucet posielat
- kubo251
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/28 krát
1886er napísal:dobry deň, je lepšie cashoutovať z P****Stars (alebo inej herne) "direct bank transferom", teda priamym prevodom na bankový účet alebo to radšej urobiť cez nejakého prostredníka ako Moneybookers?
Co riesis prosim ta? Preco by mal nejaky "stat" zistovat odkila tebe dosli nejake peniaze do banky? A keby to aj hned "stat" zistoval, tak neviem o tom, ze by online poker u nas bol nelegalny, ci?
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
neni som žiadny ekonóm ani právnik, tak si niesom istý či to môžu robiť alebo nie. ja len nechcem, aby sa mi na riť nalepil nejaký daňový úrad
-
1886er napísal:neni som žiadny ekonóm ani právnik, tak si niesom istý či to môžu robiť alebo nie. ja len nechcem, aby sa mi na riť nalepil nejaký daňový úrad
Prosim ta... Myslis, ze pani na danovom urade ma pristup ku stavu a pohybom na tvojom bankovom ucte a ze by ju to vobec zaujimalo? Taketo nieco moze zistit akurat policia, a to by musela vysetrovat trestny cin kratenia dani... , za ktory by ta musel niekto udat.... Ale to uz sa dostavame do roviny uplneho sci-fi (zvlast na slovensku), takze sa na to vykasli a cashoutuj si tak ako ti to vyhovuje.
Btw. zakon o preukazovani povodu majetku stale neplati, takze keby si mal na ucte aj milion eur, nikoho do toho nic nie je. Schvalne skus v danovom priznani na buduci rok napisat 300€ prijem z pokru, ze ako sa pani na danovom urade bude tvarit...
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
dik. dobre vedieť
-
potrebujem 50e na ps vymenou za 55e na bankovy ucet (nemozem deposit) nasiel by sa niekto?
- 77kojak77
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Ahoj, je tu někdo, kdo má účet na P****Stars a udělal by mi výměnu? já bych mu poslal 210 USD na účet u PS a on mně na účet 3500 kč. Ideálně někdo s Airbank, ale je to jedno. SAmozřejmě, že pošlu první na P****Stars
- zbypro87
- Založený: Júl 2012
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.