Luboš ´Gambler´ Benkovič oslavoval v Nitre

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Luboš ´Gambler´ Benkovič oslavoval v Nitre

Odoslaťod admin 06 Sep 2012 10:12

Diskusia k článku: Luboš ´Gambler´ Benkovič oslavoval v Nitre

Tak ako všetky cesty vedú do Ríma, tak viacero cash game hráčov prijalo pozvanie od Luboša na jeho narodeninovú cash game párty. Toto stretnutie si nenechala ujsť plejáda maďarských hráčov, medzi ktorých si Luboš chodí pravidelne zahrať. Potriasť ruku oslávencovi prišli aj Marek Tatar z Dubnice, Laco ´Lose´ Jurga zo Žiliny, Rado z Martina, ´Valino´ z Bratislavy, ´Džubák´ z Trnavy, či večne nadávajúci Pepino z Prievidze. Na dvoch stoloch sa vystriedalo 25 hráčov pri blindoch €5/€10 a my sme Luba vyspovedali....

Medzi účastníkmi nechýbali ani ďalší hráči z Bratislavy, Nitry, či Trnavy. V Million Card Clube Nitra sa celý večer niesol v pohodovej nálade až do skorých ranných hodín s príchuťou dobrej Whisky a vôňou drahých cigár. Pri tejto príležitosti sme sa Luboša (druhý z prava) spýtali pár otázok.....

PokerPortal: Luboš, gratulujeme k tvojim narodeninám a aj k tomu koľko hráčov Ti prišlo podať ruku...
Luboš: Určite všetkým chalanom ďakujem, že si našli kvôli mne čas a zahrať si dobrý cash. Bohužiaľ som zvolil termín trošku nešťastne, lebo som sa trafil do dátumu dovoleniek Mareka Krupára, Janka Bendíka, Jozefa Guláša a Vojta Ružičku. Sú to chalani, s ktorými si dobre rozumiem a určite by som ich tu veľmi rád privítal.

PokerPortal: Počuli sme, že si sa toto leto trošku viac rozcestoval ako obvykle....
Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Luboš ´Gambler´ Benkovič oslavoval v Nitre

Odoslaťod burila 06 Sep 2012 13:41

peknu dceru ma :D
burila

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 19 krát/0 krát

Odoslaťod cacs 06 Sep 2012 15:26

burila napísal:peknu dceru ma :D

to nie je jeho dcéra, ale priateľka jeho syna..
cacs

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 13 krát/2 krát

Odoslaťod OlympicCarlton 06 Sep 2012 19:36

Stratil som na Teba číslo, ale každopádne všetko naj Lubo :D -Zelený
OlympicCarlton

Založený: Sep 2012
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!