Mily Andrew,
nemusis sa hned tak rozculovat, kedze pises ze si tu uz nejaky ten piatok zaregistrovany tak si si mohol vsimnut ze u nas ziadne bratrickovanie nefunguje (za co nam stale APminer nadava
). Kazdopadne mas pravdu a tie vysledky ktore som ja sam pocital vcera v noci su popletene.
Dnes sme to znova 2x preverili a vysledky su naozaj ine, prepac, je to nasa chyba, ale je to sposobene tym ze sme len ludia a urcite nie ze by sme chceli niekomu prilepsovat.
Výsledné tabuľky zmizli, priebeh a celkové tabuľky tiež, nie je možné si nič overiť, iba vypisovať v diskusii, čo stojí za ....
tomuto celkom nerozumiem, vsetky vysledky su stale nahodene na stranke ligy (
http://www.pokerportal.info/poker-liga/do ... e-poradie/) a budu navzdy, nikdy sa to nemaze.
Potom nejaký aktívny blbec vymyslel 10 najlepších umiestnení
Toto nebolo "po tom" ako pises, ale hned na zaciatku ligy, pravidla ligy sa v jej priebehu samozrejme nemenia
Spravne vysledky na prvych miestach su nasledovne, samozrejme premie budu vyplatene podla spravnych vysledkov:
1. ratikejt122 -
1922. AndrewH -
1733. tholll -
1704. Lubos1990 -
1685. Waldo21588 -
1616. Miroslav2 -
1567. 4Ludecek4 -
1528. Ivan6464 -
151Ospravedlnujem sa za vzniknute problemy, je to moja chyba, jednoducho som to zle spocital a zaroven dakujem za upozornenie ze tam bola chyba.
Dufam ze vysvetlenie je uspokojujuce