Rakeback
Počet príspevkov: 25 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Re: U***et
chcem sa opytat ako je to s bonusmi, ked som sa registroval na U***et cez pokerportal, zvysil sa mi rank na platinum, teraz si mozem vymienat VIP body za eura (33 bodov = 0.77 centov) ale na druhej strane mi zmizlo pocitanie do 400 bodov z bonusu z vkladu (preto lebo som tie VIP body skor vyberal a vymienal?) + sa dalej chcem opytat na rake, ci sa da nejako zistit jeho penazna hodnota alebo zistit, ci sa mi vobec rake pocita, dakujem
- maxton
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
Neviem, či máš jasno v rozdieloch medzi rake a rakebackom, nieje to to isté, preto radšej popíšem. Rake sú poplatky, ktoré v herni platíš, rakeback je časť s poplatkov, ktoré ti herňa vráti. Teda na U***et máš rakeback 30% z rake.
Dostávaš 10 VIP bodov za $1 rake (áno, dolár, aj keď sa hrá v herni v eurách, neviem kto to vymyslel ) Takže aj podľa toho si vieš vypočítať akú rake si za aké obdobie asi urobil. Ak si urobil za týždeň 1000 Vip bodov, je to 1000/10=$100 rake a z toho dostaneš 30%. Teda $100*30%=$30. Ale treba pamätať nato, že účet máš v eurách a tak to treba ešte previesť na eurá, teda približne /1,3, keďže momentálne je jedno euro cca 1,3 USD.
Inak tie body si nemusíš meniť za peniaze, v pondelok ti ich to zmení automaticky, ak si to nezmeníš. Podľa info čo mám by sa ti mal bonus čistiť normálne bez ohľadu na to, že dostávaš tento rakeback. Je to nejako inak? Ja som hral na U***et už dosť dávno, takže priamo na sebe to teraz otestované nemám...
Dostávaš 10 VIP bodov za $1 rake (áno, dolár, aj keď sa hrá v herni v eurách, neviem kto to vymyslel ) Takže aj podľa toho si vieš vypočítať akú rake si za aké obdobie asi urobil. Ak si urobil za týždeň 1000 Vip bodov, je to 1000/10=$100 rake a z toho dostaneš 30%. Teda $100*30%=$30. Ale treba pamätať nato, že účet máš v eurách a tak to treba ešte previesť na eurá, teda približne /1,3, keďže momentálne je jedno euro cca 1,3 USD.
Inak tie body si nemusíš meniť za peniaze, v pondelok ti ich to zmení automaticky, ak si to nezmeníš. Podľa info čo mám by sa ti mal bonus čistiť normálne bez ohľadu na to, že dostávaš tento rakeback. Je to nejako inak? Ja som hral na U***et už dosť dávno, takže priamo na sebe to teraz otestované nemám...
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- maxton
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
to vyplacanie bonusu sa mi uz opat vratilo, zrejme to len prepocitavali (vtedy bol pocet bodov n/a) ok, cize teoreticky a vlastne aj prakticky + dalsie peniaze idu z
1. rakebacku - ktory sa pripocitava v pondelok
2. z cistenia bonusu (400 VIP bodov = 10 eur)
3. z vymeny VIP bodov za eura ( co sa da len koli levelu Platinum vdaka pokerportalu - ktore sa tiez pripocitavaju najneskor v pondelok)
1. rakebacku - ktory sa pripocitava v pondelok
2. z cistenia bonusu (400 VIP bodov = 10 eur)
3. z vymeny VIP bodov za eura ( co sa da len koli levelu Platinum vdaka pokerportalu - ktore sa tiez pripocitavaju najneskor v pondelok)
- maxton
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/7 krát
rakeback na U***et = výmena VIP bodov za cash
Je len na tebe, či si tie body vymeníš za cash, alebo počkáš do pondelka a vtedy sa ti vymenia za cash automaticky. Ako píšeš, vďaka registrácii cez PokerPortal si mal automaticky hneď po registrácii Platinum VIP status, kde dostávaš kurz pri výmene bodov za cash tak, že jeho hodnota sa rovná 30% rakebacku. Ten VIP Platinum status budeš mať doživotne bez ohľadu na výšku nahratej rake (bežní hráči, ktorí sa do herne neregistrujú cez odkaz na PokerPortali musia robiť určitú rake, inak nemôžu vôbec meniť body za cash, alebo dostanú v prepočte menej %. Ty máš hneď najvyšších možných 30% bez ďalších podmienok.)
Je len na tebe, či si tie body vymeníš za cash, alebo počkáš do pondelka a vtedy sa ti vymenia za cash automaticky. Ako píšeš, vďaka registrácii cez PokerPortal si mal automaticky hneď po registrácii Platinum VIP status, kde dostávaš kurz pri výmene bodov za cash tak, že jeho hodnota sa rovná 30% rakebacku. Ten VIP Platinum status budeš mať doživotne bez ohľadu na výšku nahratej rake (bežní hráči, ktorí sa do herne neregistrujú cez odkaz na PokerPortali musia robiť určitú rake, inak nemôžu vôbec meniť body za cash, alebo dostanú v prepočte menej %. Ty máš hneď najvyšších možných 30% bez ďalších podmienok.)
-
Caute. Akurat som sa regol (snad aj s 30% rakebackom ).. Kde konkretne mam zaskrnut, ktory bonus chcem? Citam, ze v "My Page" by to malo byt. Ale kde zadam/vyberem samotny bonus?
- bsbs.
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Čau! Presne si to už nepamätám, keďže ja som sa na U***et registroval už dávno a dávno som robil aj prvý vklad do herne. Nemám to teraz ako otestovať. Ale najlepšie urobíš, keď napíšeš mail priamo na podporu U***et a napíšeš, aký bonus chceš, buď ti ho aktivujú manuálne, alebo ti povedia, kde si ho aktivuješ...
Mail na podporu U***et je: info-cz@U***et.com
Najlepšie je samozrejme písať im z mailu registrovaného k hernému účtu a napísať rovno aj U***et username.
Mail na podporu U***et je: info-cz@U***et.com
Najlepšie je samozrejme písať im z mailu registrovaného k hernému účtu a napísať rovno aj U***et username.
- Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
- bsbs.
-
Je na U***et 30 perc. rakeback automaticky pre vsetkych hracov momentalne? Ucet tam mam uz pradavno a netusim cez co.
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Záleží akú robíš rake, všetci hráči, ktorí počas týždňa nahrajú 2000 VIP bodov, tak dostanú 30% rakeback z toho týždňa v pondelok. 10 bodov máš za $1 rake (je to divné, keďže sa hrá v eurách, ale je to tak). Takže treba rake $200 za týždeň, čo je cca 145 eur.
Vyššie platí pre úplne všetkých hráčov U***et, hráči registrovaní cez PokerPortal nemusia splniť žiadne minimum, okamžite majú najvyšší VIP stupeň a pri akejkoľvek rake dostanú 30% rakeback. Ak mi pošleš cez ss tvoj nickname na U***et, môžem zistiť, či náhodou nie si dávnejšie registrovaný cez PokerPortal a skúsil by som ti tam vybaviť ten VIP status Platinum aj dodatočne
Ak by niekto hľadal recenziu na U***et, nájde ju tu: http://www.pokerportal.info/poker-herna/178/U***et-poker
Vyššie platí pre úplne všetkých hráčov U***et, hráči registrovaní cez PokerPortal nemusia splniť žiadne minimum, okamžite majú najvyšší VIP stupeň a pri akejkoľvek rake dostanú 30% rakeback. Ak mi pošleš cez ss tvoj nickname na U***et, môžem zistiť, či náhodou nie si dávnejšie registrovaný cez PokerPortal a skúsil by som ti tam vybaviť ten VIP status Platinum aj dodatočne
Ak by niekto hľadal recenziu na U***et, nájde ju tu: http://www.pokerportal.info/poker-herna/178/U***et-poker
-
Nick tam mam 1zart1, skusis sa pozriet? Dik
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Počet príspevkov: 25 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.