Mam odohratych 130 hodin/51k hands na NL100 (od 28. augusta) => time to update. Najvacsie pozitivum je asi volume, s ktorym som prvykrat za tento rok spokojny. Zacal som zase hravat dlhsie sessions a pri dvoch 2,5-3 hodinovych session denne tie handy pribudaju trochu rychlejsie ako predtym, ked som hraval 1,5-hodinove sessions, s 3-hodinovymi prestavkami
![Very Happy :D](./images/smilies/biggrin.gif)
Vysledky su zatial celkom solid, vzhladom na moju hru, s ktorou nie som moc spokojny momentalne. Uvedomil som si, ze k tomu hraniu pristupujem strasne bumhuntersky a velmi casto ked mam dobre stoly uplne ignorujem regov, podvedome sa im vyhybam a strasne sa zameriavam len na hru s rybami. Missujem potom vela solid spotov alebo ich hram niekedy zbytocne weak/exploitable a urcite tam dost stracam. Pritom hravam 4-6 stolov (vacsinu casu 5), takze mam cas sledovat co sa deje na stoloch a rozmyslat pri tom. Potrebujem asi odohrat par 4-tabling sessions a zase tu hru troch skonsolidovat. Tiez som sa po dlhsom case vratil k Mental game of poker a snazim sa popracovat na midsete. Veci, ktore potrebujem zlepsit je tak strasne vela (v hre aj mindsetovo), ze neviem co mam robit skor, takze som z toho mierne zmateny v poslednom case
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
Celkovo som hral o dost viac tight nez som bol predtym zvyknuty (22,5/18/5,5) a dost vyrazne som znizil light 3bety oop (preto tak nizky overall 3bet). Dovod je ten, ze tie 3bet poty oop neviem dobre hrat tak som ich proste obmedzil aspon kym sa to casom nenaucim
![Obrázok](http://imageshack.us/a/img593/7039/nl100i.png)