CCC €6,000 GTD - kvalitný turnaj, nabitý kvalitnými hráčmi

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

CCC €6,000 GTD - kvalitný turnaj, nabitý kvalitnými hráčmi

Odoslaťod admin 29 Sep 2012 05:00

Diskusia k článku: CCC €6,000 GTD - kvalitný turnaj, nabitý kvalitnými hráčmi

Minulý týždeň sme Vám priniesli reportáž z turnaja CCC €6,000 GTD. Pre úspech tohto eventu sme sa rozhodli informovať Vás o dianí aj tento týždeň. Turnaja sa zúčastnilo o niečo menej hráčov, ale pole nebolo kvalitou o nič menej zaujímavé. €6,000 garancia prilákala do bratislavského CCC všetky stálice pokrovej komunity. Ja som sa do diania pripojila zhruba v polovici, práve keď to začalo byť najzaujímavejšie. Tak poďme na to.

Buy-in €65
bol zkasírovaný floorom 85 krát od 65-tich hráčov. Garancia teda tentokrát prekonaná nebola a prizepool sa zastavil na sume €5,095. Pri stoloch o 9 platených miest bojovali Robo Obrtlík, Martin "Peco" Pecník, Pavel "haman" Pálfy, Michal "české štestíčko" Kurka, manželia Andrassyovci, Igor "démon" Panák, Peter Boroš, Zuzana "cibíčková" Borošová, Jozef Bartáloš, Tomáš Demovič, minulotýždňový víťaz Konrád Nagy, Vlado Fabok alebo "Fredy". Krátko po polnoci, keď som dorazila do CCC, boli hráči ešte na 5 stoloch. Počiatočný stack 15,000 chipov nastavil v 30 minútových leveloch veľmi dobre hrateľnú štruktúru.

Konrád Nagy

...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!