software je out-of-date a treba ho aktualizovať
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
software je out-of-date a treba ho aktualizovať
Ahojte
mám menší problém. Začal som hrať na 888. Inštalácia prebehla v poriadku, no pri opätovnom spustení mi ukáže hlášku, že soft je out-of-date a treba ho aktualizovať. Kliknem OK a vypíše, že ma nemôže spojiť.
Stiahol som teda znovu soft z ich stránky a všetko fungovalo, no pri ďalšom spustení sa situácia opakovala.
Vlastne keď chcem hrať, tak musím vždy znovu stiahnúť celý soft.
Suport mi veľmi nepomohol, vlastne mi len napísali, že sa mám držať pokynov, teda OK a update by mal nabehnúť sám.
Pomôže niekto ? Vďaka
PS : iné herne a ostátné veci fungujú bez problémov.
mám menší problém. Začal som hrať na 888. Inštalácia prebehla v poriadku, no pri opätovnom spustení mi ukáže hlášku, že soft je out-of-date a treba ho aktualizovať. Kliknem OK a vypíše, že ma nemôže spojiť.
Stiahol som teda znovu soft z ich stránky a všetko fungovalo, no pri ďalšom spustení sa situácia opakovala.
Vlastne keď chcem hrať, tak musím vždy znovu stiahnúť celý soft.
Suport mi veľmi nepomohol, vlastne mi len napísali, že sa mám držať pokynov, teda OK a update by mal nabehnúť sám.
Pomôže niekto ? Vďaka
PS : iné herne a ostátné veci fungujú bez problémov.
- obok
- Založený: Sep 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/8 krát
Re: Pacific Poker (8***oker)
Vyzera to ako keby ti nieco blokovalo pristup k nim na stranku aby sa soft automaticky updatol, moze to byt problem s antivirusom ktory to zakazal (skus vypnut antivirus na chvilu a skus potom ten update).
Ak to nepomoze skus hernu spustit ako administrator (toto len ak mas win7 alebo vistu).
Ine mi nenapada, nenasiel som podobny problem ani na internete a myslim ze taky problem tu este nikto nemal s 888 (aspon co si pamatam).
Ak to nepomoze skus hernu spustit ako administrator (toto len ak mas win7 alebo vistu).
Ine mi nenapada, nenasiel som podobny problem ani na internete a myslim ze taky problem tu este nikto nemal s 888 (aspon co si pamatam).
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
... spustit ako administrator ... cize co tresa urobit?
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Kliknes pravym na ikonu herne a tam je moznost "Run as Administrator" (spustit ako administrator)
- vlade
Dík za rady ... žiaľ ani jedna nepomohla.
Nejde to ani cez admin, ani bez antivíru.
Cez víkend to skúsim na stolovom PC a uvidím, na ktorej strane je chyba (či )
- obok
obok napísal:Dík za rady ... žiaľ ani jedna nepomohla.
888 poker mozes hrat aj priamo cez browser....na ich stranke kliknes na instant play a normalne sa prihlasis ako do klienta a ides.....skus toto kym vyriesis problemy s klientom....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
DevilMayCry napísal:obok napísal:Dík za rady ... žiaľ ani jedna nepomohla.
888 poker mozes hrat aj priamo cez browser....na ich stranke kliknes na instant play a normalne sa prihlasis ako do klienta a ides.....skus toto kym vyriesis problemy s klientom....
Jasne ... niekedy človek nevidí jednoduché riešenia.
Toto ma ani raz nenapadlo.
Dík
- obok
Zdravím, mam ten istý problém ako bol vyšie rozoberaný, a stale to nejde..skušal som už preinštalovať aaj odinštalovať a znovu nainštalovať ale stale mi to vyhadzuje hlašku že treba aktualizovať software...a cez browser sa mi hra zle..neviete teda v čom by mohol byť problém?
- 16Pedro
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Ze vraj by mohlo pomoct toto:
1. Odinstalovat hernu
2. Spustit 'regedit' (po kliknuti na start vlavo dole zacat pisat do toho vyhladavacieho riadku regedit, ono to najde).
3. V regedite spustit vyhladavanie (ctrl+F) a dat vyhladavat a zaroven vymazat vsetko kde je '8***oker' a potom to prejst este raz a vymazat vsetko kde je 'pacific poker'.
Dajte vediet ci pomohlo...
1. Odinstalovat hernu
2. Spustit 'regedit' (po kliknuti na start vlavo dole zacat pisat do toho vyhladavacieho riadku regedit, ono to najde).
3. V regedite spustit vyhladavanie (ctrl+F) a dat vyhladavat a zaroven vymazat vsetko kde je '8***oker' a potom to prejst este raz a vymazat vsetko kde je 'pacific poker'.
Dajte vediet ci pomohlo...
- vlade
Dakujem za radu, ale mne osobne nepomohla :-/... spravil som to tak isto a azse to robí
- 16Pedro
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Počet príspevkov: 14 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.